Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Tisdag 27 september Grattis Dagmar, Rigmor
Valuta
EUR 10.89 -0.03 -0.027
GBP 12.16 0.03 0.026
USD 11.29 -0.06 -0.065
BÖRSEN 17:30
-0.36%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

0

Här är det rena Vilda Västern!

På High Chaparral träffar du indianer, pälsjägare, mexikaner och cowboys, så håll hårt i hatten! Här finns även spännande shower, åkturer, sevärdheter och en mängd olika aktiviteter.

Nöjesparken är större än man tror, och därför finns en uppsjö av allehanda restauranger och butiker.


Sheriffer patrullerar ständigt High Chaparrals gator för att se så ingen bandit hittar på elaka hyss.

Ett av Sveriges populäraste familjenöjen
- När vi 1966 började bygga ett fort, anade ingen av oss att vi många år senare skulle erbjuda människor från när och fjärran att få uppleva både myten och verkligheten om Vilda Västern. 


Hos oss har du chansen att prova på allt ifrån hästridning och guldvaskning till att klappa en bisonoxe eller åka ånglok och ångbåt.

Varför just Vilda Västern?
- Vi ville på ett synbart sätt hylla alla dem som bröt upp från livet i den gamla världen för att skapa sig ett nytt liv i den nya. Givetvis spelade det en roll att många av våra förfäder från Småland tillhörde denna stora grupp människor.


Bänka dig i westernarenan för en stunds "riktig" vilda västern. Professionella stuntmen utför hisnande bedrifter bland fagra kvinnor och kaxiga banditer insyltade i flera häftiga slagsmål.


Förutom Vilda Västern kan du se shower med Lucky Luke, indianer, mexicanare och saloon-spexare.

Konferens, kickoff eller fest
Möjligheterna att kombinera minnesvärda aktiviteter är obegränsade på high chaparral. Vi har stor erfarenhet av skräddarsydda arrangemang för olika typer av konferenser och fester.

Så nästa gång du planerar en spännande semester, uppskattad konferens, kickoff eller fest, gör den till något extra. På High Chaparral får du en alldeles unik miljö på köpet! En chans att uppleva vilda västern som den var en gång.


 KONTAKTUPPGIFTER

High Chaparral Sweden AB

Telefon: 037082700
Mail: info@highchaparral.se

Postadress:
BOX 56
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.highchaparral.se