Vecka 49 Fredag 8 december Grattis Virginia
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.07
GBP 13.07 -0.01 -0.005
USD 10.39 -0.09 -0.089
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Erfaren underhållsmekaniker med utvecklingspotential

Nu söker vi ännu en underhållsmekaniker med relevant arbetslivserfarenhet till en av våra kunder i Bredarydsområdet.

 

Som underhållsmekaniker så arbetar du både med förebyggande och avhjälpande underhåll som består av servicearbeten, felsökning och reparationer. För att klara av detta arbete måste du ha en mekanisk bakgrund och förstå teknik och har du även elkunskaper så är det extra bra.

 

På arbetsplatsen finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person och därför kan saker som ledaregenskaper och vana av inköp även vara meriterande i denna rekrytering.

 

Du måste ha svetskunskaper för att klara jobbet och du behöver även ha b-körkort samt kunna hantera en dator obehindrad. Det är även bra för tjänsten om du har truckkort, heta arbeten eller erfarenhet av underhållssystem. Har du något intresse av mekanik, fordonsteknik, maskinteknik styr, reglerteknik eller liknande är det också meriterande, men vi tittar även väldigt mycket på dina personliga egenskaper och här behöver vi bland annat en flexibel problemlösare med mycket laganda.

 

Detta är en rekrytering dvs. att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att vår kund slutligen anställer vinnande kandidat.

 

Sök direkt på vår hemsida, www.aktivbemanning.se, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

 

Vid frågor kan du kontakta Stefan Bylander, ansvarig rekryterare, på tfn 0370 69 56 56LEDIGA JOBB

Flera produktionsmedarbetare sökes

Vår kund i Bredarydsområdet kommer i slutet av oktober/början av november att utöka sin verksamhet med ytterligare skift så nu söker vi 8st medarbetare. Arbetet kommer...

Maskinoperatör med travers & truckkort

Nu söker vi dig som har truck- och traversbehörighet till ett uppdrag som maskinoperatör i Värnamo.   På arbetsplatsen finns flera olika operatörsstationer...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Aktiv Bemanning i Småland AB

(Aktiv Bemanning i Småland AB)

Telefon: 0370301550
Mail: jimmy@aktivbemanning.se

Besöksadress:
Repslagarev. 8
33153
Värnamo

Webbadress:
www.aktivbemanning.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår