Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Lördag 25 september Grattis Tryggve
Valuta
EUR 10.14 0.01 0.01
GBP 11.83 -0.01 -0.012
USD 8.65 0.02 0.022
BÖRSEN 17:30
-1.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

FLEXIBEL SVETSARE

Till en av våra kunder i Värnamo söker vi nu dig som vill arbeta med MIG-svets. Förkunskaper i svets är meriterande men det kan också vara en chans för dig som verkligen har intresse av att lära dig svetsyrket.

Du måste ha industrierfarenhet genom utbildning eller arbete för att klara jobbet. För rätt person finns det även möjlighet att lära sig att arbeta med CNC-maskiner på sikt.

Tjänsten är på heltid och arbetsuppgifterna består av ca 50% svets och 50% övriga uppgifter i produktionen då man arbetar med montering, maskinoperatör m.m.

Tjänsten kommer att tillsättas som en hyrrekrytering dvs. att kunden kommer att hyra in personen via Aktiv Bemanning men samtidigt ha målet att ta över anställningen efter några månaders inhyrning.

Sök direkt! Arbetet med tjänsten sker löpande och rekryteringen avslutas så fort vi hittar rätt person.

 

 

 

Kontaktperson(er)

 

Jimmy Lehtomäki

 

Aktiv Bemanning i Småland LEDIGA JOBB

Solcellsmontör till Solinnovation

Din profil Vi...

TALANGFULL INDUSTRIMEDARBETARE

Nu söker vi dig som är intresserad av ett dagtidsjobb i Värnamo.Detta arbete kräver en flexibel person som kan arbeta både självständigt och i grupp....

Noggrann Industrimedarbetare

Nu söker vi dig som klarar av att kombinera noggrannhet och tempo i ett arbete. Detta är ett längre uppdrag i Värnamo inom metallindustrin med goda möjligheter till anställning...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Aktiv Bemanning i Småland AB

(Aktiv Bemanning i Småland AB)

Telefon: 0370301550
Mail: jenny@aktivbemanning.se

Besöksadress:
Repslagarev. 8
33153
Värnamo

Postadress:
Box 548
33125
Värnamo

Webbadress:
www.aktivbemanning.se