Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Måndag 17 januari Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.31 0.00 0.004
GBP 12.34 -0.01 -0.007
USD 9.02 0.00 0.001
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Orderplockare - Axelent AB

Driven och ansvarsfull orderplockare

Detta jobbet kräver snabbhet och noggrannhet då vi har många ordrar att plocka och skicka varje dag och det är viktigt att det blir rätt. En del av artiklarna är lite tyngre och det krävs att man orkar med ett fysiskt arbete.

Tillsammans med lagerchef och övriga kollegor löser du veckans utmaningar. Att plocka ordrarna är ett självständigt arbete som kräver högt tempo och noggrannhet eftersom varje order är kundunik. Vi jobbar i en digitaliserad miljö och som verktyg har du bla iPad och scanner. 

Vi har ett stort flöde av ordrar och vi behöver nu komplettera med medarbetare med erfarenhet av lagerarbete inom tillverkningsindustrin som kan komma in i sin nya roll så snabbt som möjligt.

Om dig
Du är en viktig del Axelents verksamhet eftersom du plockar det som kunden beställt och som dom slutligen får till sig. Vi söker därför dig som förstår vikten av att tänka service och kvalitet i alla led. Som person är du noggrann och flexibel. Vi tror att du trivs med att jobba självständigt men du samarbetar också bra i team.

Mer information
Truck- och/eller lastbilskörkort är meriterande men inget krav.
God svenska i tal och skrift är en nödvändighet.
Tjänsten gäller både dag- och kvällsskift.

Lön enligt avtal.

 Känner du igen dig i annonsens nyckelord erfarenhet av lagerarbete inom tillverkningsindustrin, fysisk och noggrann? Tveka då inte att söka och välkomnas av vårt härliga gäng på lagret som behöver din hjälp så snart som möjligt!

 

» Ansök via axelent.se/jobb
Vi går igenom urvalet löpande.

 

 För frågor kontakta lagerchef ida.wickman@axelent.se eller vår HR-chef Cecilia Davidsson cecilia.davidsson@axelent.se 

 

 

Made in Hillerstorp.
Works global.

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade runt 60 försäljningskontor världen över.

 

 LEDIGA JOBB

Lagermedarbetare - Axelent AB

Orderplockare med driv och ansvarskänsla Våra kunder kräver snabba leveranser och hög kvalitet. Vi behöver nu utöka vårt team som sköter...

Produktionsplanerare - Axelent AB

Tillsammans fortsätter vi leverera säkerhet till världen!Med en stabil tillväxt rekryterar vi nu fler kollegor till helt nya roller.  Axelent erbjuder ett komplett...

Teknisk Projektledare - Axelent AB

Tillsammans fortsätter vi leverera säkerhet till världen!Med en stabil tillväxt rekryterar vi nu fler kollegor till helt nya roller.  Axelent erbjuder ett komplett...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se