Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Måndag 17 januari Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.31 0.01 0.008
GBP 12.35 0.00 0
USD 9.02 0.00 0.001
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Support Global Sales - Axelent AB

Vi söker Support till Global Sales

 

Är du en teamspelare som vill ge kunden den allra bästa supporten?                                      

Vill du vara med och bygga vidare vårt team inom Global Sales? Då är det kanske dig vi söker när vi behöver förstärka vår avdelning inom Global Sales med ytterligare en person.

Axelent AB är det största bolaget inom gruppen och har i sin tur ett 10-tal helägda dotterbolag och ytterligare ett 50-tal agenter runt om i världen. Axelent Group har cirka 350 anställda och majoriteten av de anställda finns på huvudkontoret i Hillerstorp, men organisationen finns även i Europa, Asien och USA.

Supportens främsta uppgift är att serva våra försäljningsbolag runt om i världen med en mix av arbetsuppgifter som bland annat orderhantering och leveransbevakning.

 

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Daglig kontakt med våra dotterbolag och återförsäljare
  • Orderhantering och administration av inkommande ärenden via mejl och telefon
  • Support i frågor angående våra produkter och lösningar
  • Kontakt med transportbolag i frågor som leveranstider, reklamationer mm.
  • Samarbete och kontakt med övriga avdelningar på företaget

 

Vem är du? 

Vi söker dig som är en engagerad lagspelare och har en känsla för hög service. Vi tror att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare som innesäljare, teknisk support, kundservice eller så är du en person som är redo för en ny utmaning. Du har god samarbetsförmåga, är ordningsam och strukturerad, och du trivs i en tempofylld miljö.
Du är tekniskt intresserad, har ett stort driv och förstår vikten av att sätta kunden i centrum och att leverera god, snabb och vinnande service.

Du har:

  • Datorvana
  • Kunskap i Office-paketet och erfarenhet av arbete i affärssystem, gärna pyramid.  
  • Du uttrycker dig bekvämt i såväl tal som skrift på både svenska och engelska
  • Om du kan fler språk så ser vi det som meriterande


Lön enligt avtal.

Vill du arbeta i ett glatt, kreativt och öppet team som älskar att göra affärer och serva våra kunder och samarbetspartners?

I sådana fall ska du komma och jobba med oss på Axelent!  
Vi lägger en stor värdering i hur du är som person och vad du vill uppnå i din egen utveckling. 

Sök tjänsten 

» Ansök via axelent.se/jobb
Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

För frågor kontakta HR chef Cecilia Davidsson – cecilia.davidsson@axelent.se eller Kundsupportansvarig Jennie Claesson jennie.claesson@axelent.se

_____________________________________

Made in Hillerstorp. Works global.

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade runt 60 försäljningskontor världen över.

Axelent Group består av de fyra företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions och Axelent Safe-X. Gemensamt för de fyra bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens.LEDIGA JOBB

Lagermedarbetare - Axelent AB

Orderplockare med driv och ansvarskänsla Våra kunder kräver snabba leveranser och hög kvalitet. Vi behöver nu utöka vårt team som sköter...

Produktionsplanerare - Axelent AB

Tillsammans fortsätter vi leverera säkerhet till världen!Med en stabil tillväxt rekryterar vi nu fler kollegor till helt nya roller.  Axelent erbjuder ett komplett...

Teknisk Projektledare - Axelent AB

Tillsammans fortsätter vi leverera säkerhet till världen!Med en stabil tillväxt rekryterar vi nu fler kollegor till helt nya roller.  Axelent erbjuder ett komplett...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se