Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Söndag 29 januari Grattis Diana
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Axelent lanserar ett helt nytt & unikt påkörningssortiment

Säkerhet är vår utgångspunkt. Vårt mål är flexibilitet. Välkommen till en ny era av påkörningsskydd med produkter designade för att förenkla din framtid!

Oavsett utmaning vet vi betydelsen av att skapa lösningar som kan hantera dem. Vi har ägnat år åt utveckling för att se till att våra produkter överträffar alla förväntningar. För att lyckas var vi tvungna att skapa något som ingen hade gjort tidigare. Pressa designen till det yttersta. Resultatet är vårt förfinade påkörningsystem. Vi kallar det X-Protect.

 

Axelents nya stötdämpande påkörningsystem
Det enda systemet som förändras utefter dina behov. Den modulära designen gör det enkelt att installera, byta ut delar vilket gör att du kan ändra befintliga konfigurationer. Den inbyggda stötdämpning innebär färre delar och ett rent material, vilket gör X-Protect helt återvinningsbart. Vi gjorde systemet kompatibelt med våra maskinskyddsprodukter. Säkerhet har aldrig varit så flexibelt.

 

Säkerhet är vår utgångspunkt. Vårt mål är flexibilitet. Välkommen till en ny era av påkörningsskydd med produkter designade för att förenkla din framtid!

 

Klicka här för att läsa mer om X-Protect!NYHETER

Fördelarna med Axelents nya påkörningsprodukter

Axelent erbjuder ett brett utbud av smarta produkter för en säkrare produktions- och lagermiljö. Låt oss guida dig igenom fördelarna med våra produkter och hur du väljer...

Axelent satsar på produktgruppen Trådstegar i Axelent Wire Tray AB

X-Tray®, Axelents egna varumärke för trådstegar, har marknadens bredaste soritment, både avseende material och funktion. X-Tray® kommer...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se