Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27 Måndag 4 juli Grattis Ulrika, Ulla
Valuta
EUR 10.78 0.03 0.027
GBP 12.51 0.04 0.044
USD 10.34 0.03 0.03
BÖRSEN 17:30
0.63%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Axelent utser ny Vice VD

Karin Sandén Ahlqvist började som Marknadschef för Axelent Gruppen hösten 2019 och tar nu steget och blir ny vice VD, en nyinrättad roll på Axelent AB. Från 1a juli kommer hon vara Amanda Hildings (VD Axelent AB) ställföreträdande under hennes föräldraledighet och leda den dagliga verksamheten tillsammans med övriga medarbetare och ha ett nära samarbete med koncernens VD Mats Hilding. 

 

Jag ser mycket fram emot min föräldraledighet och jag är mycket glad över att Karin tackade ja till rollen som vice VD. Jag vill önska Karin ett stort lycka till med resan framåt”, berättar Amanda.

 

Karin har tidigare varit Marknadschef för Bufab koncernen under nästan åtta år och har lång erfarenhet från den internationella B2B industrin.

 

Det viktigaste för mig och för hela Axelent är att fortsätta på vår resa mot vår vision att skapa världens säkraste arbetsplatser genom att alltid sätta människan i fokus. Vi har ett fantastiskt team och jag är både stolt och tacksam att få möjlighet att leda dem på vår fortsatta resa”, berättar Karin.

 

Läs mer om Axelent gruppenNYHETER

Invigning av Axelent Engineerings nya lokaler

Idag har vi äntligen invigt våra nya lokaler på Baldersvägen i Gislaved. Inbjudna gäster och partners deltog tillsammans med alla anställda på Axelent Engineering.    Gästerna...

De bästa säkerhetsåtgärderna är dem man inte ens märker?

Teos arbetsdag börjar med att ta sig till jobbet de 2,5 milen från Hestra där han bor. Redan innan Teo kommer in på lagret på Axelent görs den första säkerhetsåtgärden,...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se