Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Onsdag 20 januari
Grattis Fabian, Sebastian
Valuta
EUR 10.11 -0.01
GBP 11.4 0.03
USD 8.35 0.01
BÖRSEN 19:30
0.89%

Mats Hilding avgående vd - Att leda med varsam hand

Jag minns den första dagen då jag klev in som ny vd på Axelent. Faktum är att bortsett från ett kort kvällsbesök så var det också den första gången som jag var på företaget. Jag slogs direkt av vilket otroligt fint bolag Axelent var och hur väl allt var genomtänkt. ”Här kan jag förstöra mer än jag kan göra nytta”, minns jag att jag tänkte.

Det är lätt när man kommer in som ny att tänka att man ska förändra världen, och det var också den verkligheten som jag kom ifrån. På Axelent gällde det snarare att få allas förtroende och att fortsätta bygga på den ambition och framtidstro som redan hade etablerats.

 

Nu tar min dotter över, med den kapacitet och alla de förutsättningar som krävs för att klara av uppgiften. Det känns väldigt bra. Genom detta, och i samma nära samarbete med Stefan och Johan, ska Axelent kunna lägga ännu fler årsringar runt sin friska kärna framöver.

 

Läs hela artikeln härNYHETER

Axelent Engineering AB blir två bolag

Den första februari 2021, delas Axelent Engineering AB upp i två bolag; Axelent Engineering AB och Evolutus AB. Detta för att skapa optimala förutsättningar...

Utveckling och framtidstro

Från mitt sovrumsfönster i mitt barndomshem i Maramö ser jag Store Mosse. På andra sidan den ligger Hillerstorp, det lilla samhället med det stora exportvärdet. ...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se