Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 2 december Grattis Beata, Beatrice
Valuta
EUR 10.23 -0.05 -0.048
GBP 12.04 -0.01 -0.012
USD 9.05 -0.03 -0.034
BÖRSEN 17:19
-1.39%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vår nya familjemedlem X-Rail - Här för att förhindra fallolyckor

Moduläritet är nyckelordet när det gäller att utveckla nya produkter på Axelent. Detta är inget undantag när det kommer till det nylanserade fallskyddet X-Rail, vilket är ett välkommet komplement till Axelents produktutbud.

 

Bakgrunden till Axelents nya stjärna - Axelents nya fallskydd X-Rail, var att Axelents bolag runt om i Europa ofta påtalade ett behov av fallskydd. Dessutom är Axelent inriktat på att bli en mer komplett leverantör av säkerhetslösningar.

– Våra bolag har under de senaste åren allt mer frekvent efterfrågat denna typ av produkt som ett komplement för att kunna bli en bättre helhetsleverantör. Så för att kunna erbjuda ett fullt sortiment började vi titta på möjligheten att utveckla ett fallskydd, säger Mikael Ström, produktchef på Axelent.

Under framtagandet av X-Rail har produktutvecklingsteamet haft ett nära samarbete med försäljningskanalerna – allt för att få fram det optimala produktsystemet.

 

Läs hela artiklen på vår hemsida:

https://www.axelent.se/axel/var-nya-familjemedlem-x-rail-har-for-att-forhindra-fallolyckor/

 

 

 

 NYHETER

Axelent delar årligen ut ett språkstipendie

Axelent delar årligen ut ett språkstipendie till en elev, på den lokala gymnasiumskolan GKC, som utmärker sig när det gäller engagemang, intresse och studieresultat. -...

Tillsammans skapar vi ett lönsamt flöde

På det småländska höglandet, närmare bestämt i Eksjö, ligger Björkö Mekaniska AB eller BMA som det numera kallas. Det är ett av de två företagen...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se