Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Måndag 20 september Grattis Elise, Lisa
Valuta
EUR 10.19 0.01 0.01
GBP 11.87 -0.05 -0.051
USD 8.69 0.01 0.007
BÖRSEN 17:30
-2.76%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vi välkomnar vår nya medarbetare Mats Göthberg till Axelent Engineering

Mats har en lång bakgrund inom verkstadsindustrin både från produktion och de senaste 15 åren inom försäljning av maskiner inom Norden.

 

Nu blir Mats vår nya säljare inom standardmaskiner för våra partners Bihler, Nidec-Minster och Numalliance i Skandinavien.

 

 - Jag ser fram emot att kunna utvecklas inom maskinbranschen med nya typer av maskiner och hoppas med lång erfarenhet och stort kontaktnät kunna bidra till att både jag och Axelent Engineering utvecklas! berättar Mats.

 

- Vi är väldigt nöjda med att knyta Mats till Axelent Engineering. Han kommer att bli en viktig del av vårt team med duktiga medarbetare, säger Jesper Bundgaard, VD Axelent Engineering.

Vi hälsar Mats varmt välkommen till oss! Vill du veta mer om vårt utbud av standardmaskiner eller vill lära känna Mats eller Axelent Engineering bättre? Ta en kontakt med oss idag!NYHETER

Axelent Engineering AB satsar på att bli ett innovativt teknikcenter i nya lokaler

Tillsammans med entreprenadföretaget BYGGA GWG AB, bygger nu Axelent Engineering AB en ny lokal i Gislaved på 3 200 m2 och satsar på att skapa ett innovativt teknikcenter.   Nybyggnationen...

Vi välkomnar Jesper Bundgaard som ny VD till Axelent Engineering

Den 15e februari välkomnar vi Jesper Bundgaard som ny VD för Axelent Engineering AB. Jesper har haft en rad olika ledande befattningar inom flera svenska tillverkningsföretag...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent Engineering AB

Telefon: 0371583700
Mail: info@axelentengineering.se

Besöksadress:
Mårtensg. 12
33238
Gislaved

Postadress:
Box 275
33225
Gislaved

Webbadress:
www.axelentengineering.se