Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Onsdag 21 oktober
Grattis Ursula, Yrsa
Valuta
EUR 10.35 -0.02
GBP 11.49 0.12
USD 8.73 -0.04
BÖRSEN 18:41
-1.43%

Öppna 3D-filer utan CAD-programvara

Det är en mjukvara som har gjort succé. 3D View Station ger helt nya möjligheter att öppna, visualisera och analysera olika typer av CAD-modeller.
- 3D View Station är användarvänligt, enkelt att lära sig och gör det mycket enklare att räkna på ett jobb utifrån ett 3D-underlag, konstaterar Mirko Miljevic, säljare på Axelent Engineering AB som är nordisk distributör och som erbjuder support för programvaran.
 
Mät, rotera och analysera 3D-modeller utan CAD-programvara. Gratis demo av 3D View Station finns att ladda ner på Axelent Engineerings hemsida.
http://www.axelentengineering.se/mjukvaror/3dviewstation/
 

Snabbare respons på offerter

Som tillverkande företag får du i regel en CAD-fil bifogad med offertförfrågan, men den som svarar på offerten har kanske inte CAD-kunskap eller ens tillgång till CAD-programvara.
- Första dialogen med kunden är så viktig, du behöver snabbt kunna ge svar om det här är något för er över huvud taget. Med 3D View Station blir responsen klart mycket snabbare, säger Mirko.
 
Jörgen Åsberg på Axelent Engineering är själv en nöjd användare av 3D View Station. "Det är snabbt och enkelt."
 

Visar materialåtgång och bearbetning

Med hjälp av programvaran får du enkelt svar på frågor som rör materialåtgång och bearbetning. 
- Den som öppnar en CAD-fil vill snabbt kunna ta ett mått, vrida på objektet eller skapa en sprängskiss. Allt detta kan du göra väldigt enkelt i 3D-visaren, även utan kunskap om CAD, säger Mirko.
 

Läser alla 3D-format

Alla tänkbara format av 3D-modeller är läsbara i programmet och även komplicerade modeller tar bara sekunder att öppna.
- 3D View Station är anpassad för att användas utan bra grafik och stora modeller kan hanteras även på en dator med mindre prestanda, säger Mirko.
Det är också enkelt att kopiera bilder från 3D-underlaget och klistra in i exempelvis Word eller Excel, eller skapa en PDF-fil som ger mottagaren alla möjligheter att vrida och vända på modellen.
 
Axelent Engineering levererar tjänster och produkter inom automation till industrin. 
 

Ladda hem gratis demo

- Det här är en programvara som förenklar kommunikationen i alla led. Ändå kostar den bara en bråkdel av investeringskostnaden för ett CAD-program. Och du kan prova kostnadsfritt i 30 dagar, säger Mirko.
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Axelent Engineering AB

Telefon: 0371583700
Mail: info@axelentengineering.se

Besöksadress:
Mårtensg. 12
33238
Gislaved

Postadress:
Box 275
33225
Gislaved

Webbadress:
www.axelentengineering.se