Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 30 Söndag 1 augusti Grattis Per
Valuta
EUR 10.21 0.04 0.04
GBP 11.96 0.02 0.016
USD 8.6 0.04 0.044
BÖRSEN 17:30
-0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Är du vår nästa Optimerare - Ställare?

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid moderna anläggningar i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved.

 

Är du en nyfiken, driven positiv person med ett genuint teknikintresse och tidigare erfarenhet av plastindustrin? Då tror vi att du är den vi söker!

Du kommer att arbeta med verktygsbyte och att ställa maskiner till optimala parametrar. Det innebär också provkörning av nya verktyg. Igångkörning av automationsutrustning är också en del av arbetet. Vidare ingår det problemlösning då det krävs att hela tiden arbeta för att optimera och kvalitetssäkra processen.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse. Du har tidigare arbetat inom plastindustrin och har erfarenhet av ställ och formsprutning.

Som person är du flexibel, kreativ och lösningsorienterad. Du behöver ha god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Du har en vilja och ett driv av att förbättra våra processer och gillar att ta ansvar och utveckla dig själv. Med en positiv inställning har du inga problem med att samarbeta med andra men kan samtidigt arbeta självständigt. Du hanterar svenska i tal och skrift.

 

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd på dagtid.

 

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo teamet 3.0.

 

Urvalet sker löpande t.o.m. 31 augusti och ansökan skickas till sara.ekman@axjo.com
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Sara Ekman, 0371-51 08 24LEDIGA JOBB

Är du vår nästa Verkstadstekniker?

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axjo Plastic AB

(Axjo Plastic AB)

Telefon: 0371586730
Mail: sales@axjo.com

Besöksadress:
Svarvargatan 6
33238
GISLAVED

Postadress:
Svarvarg. 6
33238
Gislaved

Webbadress:
www.axjo.com