Vecka 49 Onsdag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 11.31 -0.01 -0.014
GBP 13.21 0.00 0.001
USD 10.48 -0.01 -0.01
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Learning by doing

Lär dig ett "Yrke" från grunden.

Nu kan vi erbjuda rätt sökande att få börja i en bransch där vi ser ett behov av kompetenta medarbetare under lång tid framöver. Vår kund erbjuder nu någon som har grundläggande mekaniska kunskaper men framför allt att det finns en hunger och ett intresse av att lära sig ett yrke genom att börja med de enklare uppgifterna och sedan efterhand som man lära sig ta ett större och större ansvar för att i slutändan bli en självgående medarbetare i ett framgångsrikt företag. 

Om tjänsten.
Din placering är inom serviceavdelningen på ett auktoriserat bilföretag i Värnamo. I början får du hjälpa till med enklare arbete och gå vid sidan om erfarna medarbetare för att få värdefulla tips och se och lära. Efterhand som din kompetens växer får du också mer och mer avancerade uppgifter för att efter en tid ta ett självständigt ansvar för ditt arbete.

Om dig.
Vi söker dig i åldern 20-25 år som vill hitta ett meningsfullt arbete med goda framtidsutsikter. Du har ett stort intresse kring mekanik och vill gärna lära dig och förstå hur saker fungerar. Kanske valde du fel utbildning i gymnasiet och känner nu att du vill jobba mer med händerna. Du är van att skruva eller göra reparationer på olika mekaniska saker men har ingen formell utbildning vilket gör det svårt att hitta rätt jobb. Här finns nu en unik möjlighet att lära sig ett yrke från grunden genom att arbeta praktiskt.

Vill du ta chansen att utvecklas, utbildas och ha roligt, samtidigt som du har betalt under tiden så kan detta vara något för dig. Vi lovar dig en arbetsplats i ett modernt företag med stort fokus på att anställda trivs och där man når målen genom ett gott samarbete och lagarbete där du kommer att få testa på allt möjligt och vara med på alla hörn.

Vad Du kommer att göra:

  • Vara med våra mekaniker på jobb
  • Ta in kunskaper om system såväl som om hantverket
  • Få en inblick i hur vi arbetar på verkstaden
  • Ta eget ansvar och visa driftigheti samråd med våra mekaniker
  • Löpande utbildning

För att vara framgångsrik hos oss bör du förmodligen ha:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Vara intresserad av teknik, mekanik och bilar
  • B-körkort
  • Kunna kommunicera väl med medarbetare och chefer
  • Flexibilitet, vara anpassningsbar i en arbetsmiljö med högt tempo och ha framåtanda


Är det Du som kommer att få chansen att lära dig ett yrke från grunden som kommer du att erbjudas en anställning direkt av vår kund.
Vill du veta mer eller har några frågor att du välkommen att kontakta oss på Bemanningspoolen.
Tror du tjänsten kan passa dig så skicka in en ansökan där du berättar lite om vem du är och vilka intresse du har så återkommer vi.
Vi jobbar med löpande urval så skicka din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan
Bemanningspoolen ABLEDIGA JOBB

Pressoperatör Värnamo

Vi söker duktiga och ansvarstagande pressoperatörer till några av våra kunder i Värnamo.Arbetet består till att börja med att köra en...

Nu utökar vi !

Nu utökar vi med ett flertal tjänster på vårt lager.Efter stark orderingång söker Axelent nu fler personer till sitt lager i Hillerstorp....

Servicetekniker / Bilmekaniker

Finnvedens Bil i Värnamo söker servicetekniker. Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett väletablerat och modernt företag?...

Maskinoperatör

Vi söker maskinoperatörer för långsiktiga uppdrag!Just nu söker vi engagerade och drivna personer som kan gå in i rollen som Maskinoperatör...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Bemanningspoolen AB

(Bemanningspoolen AB)

Telefon: 0370 198 80
Mail: varnamo@bemanningspoolen.se

Besöksadress:
Lagastigen 2B
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Lagastigen 2 b
33134
Värnamo

Webbadress:
www.bemanningspoolen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår