Vecka 38 Fredag 22 september Grattis Maurits, Moritz
Valuta
EUR 11.91 0.00 -0.001
GBP 13.73 -0.01 -0.006
USD 11.18 0.01 0.008
BÖRSEN 17:30
-1.45%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Servicetekniker Peugeot

Finnvedens Bil i Värnamo söker Servicetekniker Peugeot.

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett väletablerat och modernt företag? Finnvedens Bil har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en lösningsorienterad och flexibel person till rollen som Servicetekniker Peugeot. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag!

Arbetsbeskrivning.

Som Servicetekniker ansvarar du för service, reparationer och felsökning på Peugeot. Mer specifikt innebär det att du kommer att genomföra servicearbeten/reparationer som du planerat tillsammans med din servicerådgivare. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Servicetekniker Peugeot?

Vi söker dig som har hög kompetens inom service, reparationer och felsökning. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vad kan Finnvedens Bil erbjuda dig?

På Finnvedens Bil får du chansen att jobba på en helt ny arbetsplats då en nyinvigning av företaget skedde slutet 2021. Du kommer få möjlighet att utbilda dig i de steg som finns inom Peugeot utbildningsplan som servicetekniker. Du jobbar dagtid 7-16 med en bra fast månadslön och du har friskvårdsbidrag. Två gånger i veckan har du dessutom tillgång till verkstaden för egna intressen.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se.


Välkommen med din ansökan!LEDIGA JOBB

Pressoperatör Värnamo

Vi söker duktiga och ansvarstagande pressoperatörer till några av våra kunder i Värnamo.Arbetet består till att börja med att köra en...

Industriarbete Gnosjö

Om tjänstenVi söker nu dig som arbetat inom industri och vill jobba med kantpress. Arbetet består till största delen av bockning och kantpressning av tunnplåt....

Industriarbete Gnosjö

Vi söker nu dig som arbetat inom industri och vill jobba med kantpress. Arbetet består till största delen av bockning och kantpressning av tunnplåt. Vår kund kör varierade...

Skaderådgivare Svenstigsbil Värnamo

TjänstenVi söker nu en Vikarie som kundmottagare för vår plåt och lackverkstad. I denna tjänsten möter du våra kunder som har någon...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Bemanningspoolen AB

(Bemanningspoolen AB)

Telefon: 0370 198 80
Mail: varnamo@bemanningspoolen.se

Besöksadress:
Lagastigen 2B
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Lagastigen 2 b
33134
Värnamo

Webbadress:
www.bemanningspoolen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår