Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.058
GBP 13.87 0.08 0.082
USD 10.72 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Bergo Flooring lanserar sportgolv för den snabbt växande sporten pickleball

Pickleball, en sport som snabbt växer i popularitet, kräver specifika underlag för att uppnå rätt spelupplevelse. Pickleballunderlaget Bergo Ultimate FLOW™ är ett nytt golv från Bergo Flooring, som är särskilt utvecklat med fokus på att möta marknadens krav på korrekt prestanda för pickleballspel.

 

Bergo Ultimate FLOW-banan för både inom- och utomhusspel förvandlar en trist yta till en färgglad spelyta. Foto: Bergo Flooring

 

Bergo Ultimate FLOW™ är konstruerat för att skapa ett mjukare underlag än traditionella ytor, vilket maximerar bollkontroll, studs och friktion, allt för att skapa den ultimata spelupplevelsen. Tillverkat av högkvalitativa material är detta hållbara golv byggt för att stå emot intensiva spel, samt att kunna ligga ute året om. Installationen är snabb och enkel, utan behov av verktyg, kemikalier eller lim, vilket gör det perfekt för annars hårda betong- eller asfaltytor.

 

Pickleball spelas med ett rack som ser ut som ett strandtennisrack och bollen liknar en innebandyboll. Pickleball, med sin unika blandning av enkelhet och social interaktion, är USA:s snabbast växande sport och växer nu stort i Europa.

 

Läs mer här

 

 NYHETER

Familjeföretaget Bergo Flooring satsar i lågkonjunktur – Stärker organisationen för framtiden

Bergo Flooring, det anrika familjeföretaget specialiserat på innovativa golvlösningar, tar ett djärvt steg i dessa utmanande ekonomiska tider. Genom att satsa på...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Bergo Flooring AB

(Bergo Flooring AB)

Telefon: 0371-58 77 00
Mail: info@flooring.se

Besöksadress:
Ågatan 7
33432
Anderstorp

Postadress:
Box 10
33421
Anderstorp

Webbadress:
www.bergoflooring.comDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår