Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.058
GBP 13.87 0.08 0.083
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Konfigurerad & startklar för produktion

Maskiner, kunskap, service och support – allt under samma tak. Bromi Gruppens Technical Center i Värnamo ger muskler till Gnosjöregionens industri.

 

– Närheten till våra kunder är viktig, liksom våra starka agenturer inom fräsmaskiner och svarvar. Här i Värnamo på Bromi visas den senaste CNC-tekniken och här kundanpassas maskinerna innan leverans med diverse tillbehör som till exempel fixturer, rundbord och automatiseringslösningar men även tjänster som kundprogrammering och utbildningar erbjuds – allt under samma tak, berättar Anders Lindau, platschef i Värnamo.

 

”Kom till vårt showroom i Värnamo, drick kaffe och titta på maskinerna. Dörren är alltid öppen.” säger (tv) Martin Ritsinger och (th) Anders Lindau.

 

Permanent maskinutställning

 

Visserligen har Bromi Gruppen, med anor ända sedan 1800-talet, sin hemvist i Lomma, men det är i Värnamo man har valt att etablera sin permanenta maskinutställning där man alltid står redo att visa den senaste tekniken ”live”.

– Här kan våra applikationstekniker visa maskinerna och tillbehören och provköra kundens detalj. Här har vi också reservdelslager och serviceorganisation. Både maskiner och kunskap är centraliserat i Värnamo för att ge våra kunder den bästa upplevelsen och supporten, säger Anders Lindau.

 

Ledande agenturer med världspatent

 

Bromi Gruppens erbjudande inom vertikala och horisontella fleroperationsmaskiner innefattar Brother, OKK och XYZ, allt från 3- till 5-axliga maskiner med palettväxlare eller extremt snabba singelbordsmaskiner till enklare bäddfräsar för småserietillverkning. Inom svarvning representerar man Citizen och Miyano som dessutom erbjuder maskinlösningar med unika världs­patentet LFV för spånkontroll.

– Det här är maskiner som möjliggör obemannad körning i ännu högre grad än förut, konstaterar Martin Ritsinger, Pre Sales Manager.

 

Redo för serieproduktion. Citizens världs­patenterade LFV-teknologi möjliggör obemannad körning i ännu högre grad.

 

Turn Key-projekt

 

Men avancerade maskiner är bara själva utgångspunkten. Efterfrågan på kundanpassat är stor, och Bromi Gruppen levererar konfigurerade och startklara lösningar utifrån kundens önskemål, inklusive tillbehör, automation, fixturering, programmering och utbildning.

– Kunskap är väldigt viktig idag för att utnyttja maskinen maximalt.

Våra produktionstekniker förbereder maskinen för produktion ute hos kund, och det är väldigt spännande att följa våra kunders resa. Vi ser ljust på framtiden, att det satsas i Sverige och Europa. Så länge vi kan automatisera så kan vi konkurrera, säger Anders Lindau.

 

Maskiner för maximal konkurrenskraft. På Bromi Gruppens Technical Center i Värnamo färdigställs Turn Key-projekt utifrån kundens önskemål.

 

FAKTA
Bromi Gruppen – Helhetslösningar från förfrågan till produktionsstart, snabb service och support med agenturer Brother, Citizen, Miyano, XYZ, OKK, Willemin-Macodel.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

Bromi Gruppen AB

Telefon: 0370-378500
Mail: info@bromigruppen.se

Besöksadress:
Hovslagarevägen 5
33153
Värnamo

Postadress:
Hovslagarev. 5
33153
Värnamo

Webbadress:
bromigruppen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår