Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32
Söndag 9 augusti
Grattis Roland
Valuta
EUR 10.31 0.01
GBP 11.42 0.01
USD 8.75 -0.01
BÖRSEN 08:35
0.25%

Bufab förvärvar HT BENDIX A/S

HT Bendix grundades 1975 och är en ledande ”Supply Chain Partner” på den nordiska marknaden, med särskilt stark expertis inom industrierna för möbel och inredning. Huvudkontor och huvuddelen av verksamheten är lokaliserad i Herning på Jylland i Danmark, men bolaget har försäljning i hela Skandinavien, Tyskland, Polen, Storbritannien och Frankrike. HT BENDIX A/S har cirka 80 anställda och en årsomsättning på omkring 345 MDKK, med god lönsamhet.

 

”Jag är stolt och väldigt glad över att tillkännage detta förvärv, som är ett starkt och betydelsefullt komplement till vår verksamhet i Norden, och som medför attraktiva tillväxtmöjligheter för båda bolagen”, säger Jörgen Rosengren, Bufabs VD och koncernchef.

 

”De senaste åren har Bufab blivit kända som ledare i den globala industrin för C-komponenter. Vi har letat efter en global spelare som är stark nog att lyfta HT BENDIX A/S till nästa nivå. Det är också viktigt med ett bolag som har en filosofi och företagskultur som passar HT BENDIX A/S. Vi är övertygade om att Bufab är den ideala partnern för fortsatt tillväxt”, kommenterar Kaj Østergaard, VD och talesman för ägarna till HT BENDIX A/S.

 

 ”HT BENDIX A/S är välkända i vår industri för den höga kvaliteten på produkter och tjänster, för sin lösningsorienterade affärsmodell och för sin kompetenta personal. Vi hälsar hela HT Bendix-teamet varmt välkomna till Bufabgruppen”, säger Johan Lindqvist, ansvarig för Bufabs segment Sweden.

 

Läs hela pressmeddelandet. 

 

 



KONTAKTUPPGIFTER

Bufab Sweden AB

Telefon: 0370696900
Mail: info@bufab.com

Besöksadress:
Stenfalksv. 1
33141
VÄRNAMO

Postadress:
Box 2266
33102
Värnamo

Webbadress:
www.bufab.com