Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Tisdag 27 september Grattis Dagmar, Rigmor
Valuta
EUR 10.9 -0.02 -0.017
GBP 12.19 0.05 0.05
USD 11.3 -0.05 -0.055
BÖRSEN 17:30
-0.36%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Distansutbildningar för tekniska yrken skapar möjligheter

Campus Värnamo och Tekniska Högskolan i Jönköping startar en ny yrkeshögskoleutbildning på distans för Verktygstekniker i höst. Det beskedet kom från Myndigheten för yrkeshögskolan i tisdags 11 januari. Vidare har Värnamo fått fortsatt förtroende att utbilda Webbutvecklare på distans.  

 

I augusti startar Campus Värnamo och Tekniska Högskolan i Jönköping en nyutvecklad 2-årig yrkeshögskoleutbildning för Verktygstekniker, en kritisk och mycket efterfrågad kompetens för tillverkningsindustrin. Utbildningen leder till kompetenser för att arbeta med och slutföra projekt i verktygsframtagning utifrån ekonomi, kvalitet, hållbarhet och arbetsmiljö men också felsökning, reparation och underhåll av verktyg. Beviljandet omfattar start av två nya utbildningsomgångar.

Populära Webbutvecklarutbildningen fortsätter 

 

Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljade även fortsättning med tre nya intag av utbildningen Webbutvecklare .NET, den utbildning som har flest antal sökande hos Campus Värnamo. Även denna utbildning genomförs i samarbete med Tekniska Högskolan i Jönköping.

 

Läs hela nyheten på vår webbplats.

NYHETER

amaNordic - mot succé på Amazon

Välkommen till den nordiska konferensen amaNordic, för dig som vill få den senaste kunskapen och strategierna för att lyckas på Amazon från toppsäljare och andra....

Ansökan är öppen - Design för additiv tillverkning

Campus Värnamo har beviljats en ny kortkurs inom yrkeshögskolan,...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Campus Värnamo

(Campus Värnamo)

Telefon: 0370-377000
Mail: campus@varnamo.se

Besöksadress:
Gummifabriken i Värnamo, Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Värnamo kommun, Campus Värnamo
33183
Värnamo

Webbadress:
www.campus.varnamo.se