Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04
Onsdag 27 januari
Grattis Göte, Göta
Valuta
EUR 10.12 0.03
GBP 11.44 0.05
USD 8.36 0.06
BÖRSEN 15:10
-1.59%

Utbildningssatsning för Jönköpings läns företag i Coronatider

Uppdaterad med nya erbjudanden 1 december. En satsning för att stödja  företag och dess medarbetare i Jönkpings län i Coronatider. Campus Värnamo erbjuder kostnadsfritt kompetenshöjande aktiviteter till företag i regionen. Allt med stöd av Region Jönköpings län. Allt presenteras på campus.varnamo.se/coronatider.

  • Utbildning vet vi från tidigare lågkonjunkturer är bra för att behålla kompetent personal kvar på företaget, för att höja kompetensen och inte minst för att minska stress och oro hos medarbetare, säger Niclas Stensson, Campus Värnamo.

Just nu kan Campus Värnamo och Värnamo kommun kostnadsfritt erbjuda kompetenshöjande aktiviteter. Allt presenteras på campus.varnamo.se/coronatider. Kom tillbaka ofta eftersom erbjudanden fylls på kontinuerligt.

 NYHETER

Framtidens ledarskap - Att leda i förändring (Kostnadsfritt)

Välkommen till andra seminariet på temat framtidens ledarskap, ett seminarium för dig som vill lära och nätverka om hur du leder effektivt i förändring. Genomförs...

Framtidens ledarskap - Att leda Generation Z (kostnadsfritt)

  Välkommen till första seminaret på temat framtidens ledarskap, ett seminarium för dig som vill lära och nätverka om den unga generationens värderingar...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Campus Värnamo

(Campus Värnamo)

Telefon: 0370-377000
Mail: campus@varnamo.se

Besöksadress:
Gummifabriken i Värnamo, Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Värnamo kommun, Campus Värnamo
33183
Värnamo

Webbadress:
www.campus.varnamo.se