Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 18 Torsdag 6 maj Grattis Marit, Rita
Valuta
EUR 10.19 0.00 -0.001
GBP 11.8 0.00 -0.003
USD 8.49 0.00 0.002
BÖRSEN 17:30
2.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

110 % Servicetekniker till Masentia

Vi på Masentia är en marknadsledande helhetsleverantör av maskiner till tillverkningsindustrin.  Masentias verksamhet omfattar hela Norden och med mer än 50 års erfarenhet har vi djupa och långsiktiga kundrelationer inom alla tillverkningssegment.  Vi är kända för att vara noggranna, målinriktade, ansvarsfulla och närvarande – och det är vi stolta över. Vi gör inget halvdant. Med andra ord: Din Maskinpartner... 110%

För mer info www.masentia.se

 

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Vi söker nu en Servicetekniker 110 % 

Vi har fortsatta framgångar på marknaden och behöver utöka vår serviceorganisation inom CNC styrda fräsar.  Som servicetekniker på Masentia jobbar du med maskiner i premiumsegmentet. 

Ett spännande arbete där helheten är viktig!  Såväl kundkommunikation som det rent tekniska måste fungera. Masentia erbjuder en dynamisk, entusiastisk atmosfär att arbeta i. Dessutom får du specialistutbildning på våra maskiner. Tillsammans skall vi tillgodose våra kunders krav och förväntningar.

Vi tror att du som söker har god erfarenhet inom området, och jobbat ett antal år med service inom CNC-området. Alternativt är du en nyckelspelare på ditt företag idag och vill ta nästa steg i din utveckling. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Felsökning och Avhjälpande underhåll ute hos våra kunder. 
  • Nyinstallation/Driftsättning
  • Utbildning
  • Dokumentation av utförda uppdrag
  • Förebyggande underhåll

Din personlighet är en absolut framgångsfaktor för att lyckas i tjänsten. Som person är du nyfiken, utåtriktad och gillar personlig utveckling. Pålitlighet, ordningssinne och struktur är dina styrkor. Du brinner för teknik och har förmågan att ta initiativ och fatta beslut hos kund. Kort och gott; en god representant för Masentia och våra produkter.

Då samtliga uppdrag utförs hos kunder i framförallt södra Sverige är det viktig att du tycker om att köra bil och att vara på resande fot en stor del av arbetsveckan. Förmånsbil, telefon och dator ingår i tjänsten.

Vill du jobba i ett företag med engagerade medarbetare där man har roligt ihop, så är detta tjänsten du skall söka! 

I denna rekrytering har Masentia valt att samarbeta med Codeq AB. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Ryberg, 0702 71 69 77. 

Ansökan senast 23 maj 2021 via www.codeq.se.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.

Placeringsort: Tjänsten utgår från hemmet.

Tillträde: Enligt överenskommelse.LEDIGA JOBB

Nätverkstekniker stadsnät Vaggeryds Energi

Till Vaggeryds Energi söker vi en ambitiös och drivande Nätverkstekniker med intresse av att arbeta med drift och utveckling av stadsnätet. VEAB är en snabb och smidig organisation...

Fastighetschef med fokus på nyetablering, Värnamo kommun

Värnamo är inom överskådlig tid 40 000 invånare, d.v.s. nästan 5 000 fler Värnamobor.  Bl.a. därför behövs fortsatt stora och intressanta utvecklingsprojekt...

Produktionstekniker m bred kompetens till Presso AB

En intressant företagsförändring gör att Presso sedan november bedriver verksamheten under detta företagsnamn.  Uppbyggnad av hemsidor m.m. pågår, vilket gör...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Codeq AB

Telefon: 0370-12300
Mail: info@codeq.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
codeq.se