Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41 Lördag 16 oktober Grattis Finn
Valuta
EUR 9.99 -0.03 -0.026
GBP 11.84 0.03 0.028
USD 8.61 -0.02 -0.025
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Driven Produktionsledare till Mastec Solutions

Mastec AB är en privatägd koncern med flera anläggningar i södra Sverige, samt i Polen. Mastec agerar som underleverantörer i större industriprojekt från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Mastec erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt, men även ytbehandling och formsprutning av plast.

Samtliga enheter arbetar i enlighet med ISO 9001/14001.

Visionen är att vara världsledande där vi verkar.

Mastec Solutions AB i Vaggeryd utför montering i små och medelstora serier, i små och stora format. Montering av mekanik, hydraulik, pneumatik samt el.  Företaget verkar i flera olika branscher; Entreprenad, Försvar, Industri och Energi/Miljö.

Enheten i Vaggeryd är i kraftig expansion och består i dagsläget av ca 80 medarbetare och en budgeterad omsättning på 250 milj.

 

 

Med nya kunder och full fart i verksamheten ser framtiden ljus och spännande ut för Mastec Solutions och vi söker nu en driven och målinriktad Produktionsledare. 

Som Produktionsledare är ditt uppdrag att leda och utveckla ditt produktionsavsnitt och personal och bidra till en effektivitet, arbetsglädje, kundfokus och ständiga förbättringar. Vi har inget emot att du är i början av din yrkeskarriär. Kanhända jobbar du idag som Teamledare och känner att det är dags att kliva in i en större roll med större ansvarsområden.

I rollen får du ansvar för produktionsverksamheten mestadels bestående av kvalificerad montering. Du erbjuds en tjänst i en organisation med framåtanda  och du leder din avdelning tillsammans med  dina medarbetare och tekniker. Din närmsta chef är Produktionschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Ledning och styrning av löpande produktion och leveranser.
  • Personalarbete.
  • Förbättringsarbete.
  • Kvalitetsarbete.
  • Arbetsmiljöarbete

Det är förstås bra om du har lämplig eftergymnasial utbildning, tex. YH inom Produktionsledning, Logistik. Några års erfarenhet från produktionsledning är viktigt och att du nu  känner dig redo att axla en roll som Produktionsledare. Dörren är öppen öppen även för dig som är i början av din karriär -  Det viktigaste är inte vad du gjort, utan vad du kommer att göra!

Kunskaper om förbättringsarbete är viktigt, liksom stort intresse för personalarbete. Svenska språket behöver du hantera med lätthet i tal och skrift. 

Som ledare söker vi dig som är samarbetsinriktad med stort fokus på resultat, problemlösning och kundbehov. Du brinner för förbättringar och utveckling och är bra på att omsätta egna och andras idéer till konkreta handlingar.

Mastecs värdeord vill vi ska  kännas självklara för dig: Passion - Kundfokus - Respekt

Placeringsort: Vaggeryd. 

Anställningsform: Heltid, tillsvidare, dagtid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast  31 okt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. 

I denna rekrytering samarbetar kunden med Codeq AB. För mer information är du välkommen att kontakta  Christer Johansson, 0706 - 70 25 85, eller Magnus Ryberg 0370 - 123 00.LEDIGA JOBB

Kvalitetsansvarig/ - Samordnare till Steelnova

Steelnova grundades 2001 och är ett företag med lång erfarenhet av produktutveckling och produktion av rör-, tråd- och plåtprodukter. Företaget har haft en stark...

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing i Forsheda

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing Forsheda   Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan...

Mekanik- och Maskinkonstruktör till DynaMate

DynaMate i Värnamo utvecklar framtidens industri med fokus på produktivitetsökning i kunders befintliga produktionsutrustningar. Genom modernisering, uppgradering av maskiner, kompletterande...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Codeq AB

Telefon: 0370-12300
Mail: info@codeq.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
codeq.se