Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41 Lördag 16 oktober Grattis Finn
Valuta
EUR 9.99 -0.03 -0.026
GBP 11.84 0.03 0.028
USD 8.61 -0.02 -0.025
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kvalitetsansvarig/ - Samordnare till Steelnova

Steelnova grundades 2001 och är ett företag med lång erfarenhet av produktutveckling och produktion av rör-, tråd- och plåtprodukter. Företaget har haft en stark utveckling i takt med att antalet kunder ökat.

Kunderna finns främst inom möbelindustrin, men även inom andra områden med likartade behov. Bland kunderna finner du ledande skandinaviska tillverkare av möbler för hem och offentlig miljö.

Steelnova finns i Vaggeryd  och är idag ca 40 anställda med en omsättning på ca 100 milj SEK.

Info: www.steelnova.se

 

Steelnova fortsätter att utvecklas där teknisk kompetens och kvalitet bidragit till framgångarna. Nuvarande Kvalitetsansvarig "drar sig nu tillbaka" och det är dags att hitta en bra ersättare. Det som gör tjänsten hos Steelnova extra intressant tror vi är möjligheterna att få jobba i en organisation med extremt korta beslutsvägar och därmed stora möjligheter till hög delaktighet och påverkan i verksamheten.

Det finns en bredd i tjänsten, men huvudfokus är övergripande ansvar för att samordna, leda och utveckla företagets operativa kvalitetsarbete, säkerställa effektiva processer och att ledningssystemet uppfyller interna och externa krav. Effekten av  ditt jobb ska synas genom nöjda kunder, ständiga förbättringar och att ditt jobb underlättar medarbetarnas vardag genom kvalitetssäkrade processer.

Vi är på jakt efter dig med huvudintresse inom kvalitetsområdet och som trivs ute i "verkligheten" där operativt kvalitetsarbete är en naturlig del av dagen.

Dina arbetsdagar kommer att bestå av:

  • Att leda och utveckla företagets kvalitets- och miljöarbete.
  • Operativt kvalitetsarbete såsom hantering av kvalitetsavvikelser, reklamationshantering etc..
  • Att kvalitetssäkra processer och säkerställa att ledningssystemet utvecklas och uppfyller interna/externa krav.
  • Interna/Externa revisioner
  • Att bidra till högt kvalitetsfokus och ständiga förbättringar genom dialog och lyhördhet med medarbetarna.
  • Support till organisationen i kvalitetsfrågor.
  • Utfallsprover/Mätningar
  • Delta i arbetsmiljöarbetet.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning, t.ex. YH/Högskola inom kvalitet, produktionsutveckling,  etc. Några års erfarenhet från relevanta yrkesroller från verkstadsindustrin önskas där du arbetat med kvalitet och förbättringar. Kanhända är du idag teamledare, produktionsledare med stort kvalitetsintresse.

Förutom kompetens inom kvalitetsteknik, ISO-standarder och tillverkningsindustrin räknar vi  med att du har en verktygslåda med metoder och verktyg för kvalitetsutveckling och gärna även för förbättringsarbete.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom affärssystem och IT.  

Som person vill vi att du är initiativrik med förmåga att självständigt driva ditt ansvarsområde. Vi söker en "gemba"-person som trivs "ute i verkligheten" och som med lätthet rör sig mellan produktionsgolvet, ledning och externa kontakter.  Kommunikation och samarbete är andra viktiga egenskaper liksom att ha ett arbetssätt som kan växla mellan struktur och anpassning till förändrade förutsättningar.

I denna rekrytering samarbetar Steelnova med Codeq AB. Information lämnas av Magnus Ryberg, 0370 - 123 00, eller Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Vaggeryd

Ansökan önskas senast 31 oktober 2021via www.codeq.seLEDIGA JOBB

Driven Produktionsledare till Mastec Solutions

Mastec AB är en privatägd koncern med flera anläggningar i södra Sverige, samt i Polen. Mastec agerar som underleverantörer i större industriprojekt från idé...

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing i Forsheda

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing Forsheda   Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan...

Mekanik- och Maskinkonstruktör till DynaMate

DynaMate i Värnamo utvecklar framtidens industri med fokus på produktivitetsökning i kunders befintliga produktionsutrustningar. Genom modernisering, uppgradering av maskiner, kompletterande...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Codeq AB

Telefon: 0370-12300
Mail: info@codeq.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
codeq.se