Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41 Lördag 16 oktober Grattis Finn
Valuta
EUR 9.99 -0.03 -0.026
GBP 11.84 0.03 0.028
USD 8.61 -0.02 -0.025
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing i Forsheda

Materialutvecklare till Trelleborg Mixing

Forsheda

 

Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt – och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver

Nu söker vi en Materialutvecklare till Trelleborg Mixing i Forsheda. Trelleborg Mixing är en del av Trelleborg Group.

 

Vårt utvecklingsteam behöver förstärkning, är du vår nya kollega?

Som materialutvecklare får du stor frihet och bredden i arbetet ger stor omväxling och det är en tjänst med många kontaktytor både internt och externt. Här får du jobba i den lilla flexibla organisationen som samtidigt har fördelen att ingå i en större organisation.

Vi har i dag tre personer som är materialutvecklare och nu söker vi den fjärde, i teamet ingår även två labbtekniker. Teamet är koncernens kunskapsbank med detaljkunskap kring gummimaterial och process. 

 

Dagarna ägnar du främst åt att:

  • Receptutveckling
  • Receptvård
  • Driva materialutvecklingsprojekt
  • Leda grupper/möten
  • Presentation
  • Analysera resultat och sammanställningar
  • Bistå organisationen med materialkunskap

Vi vill att du som söker har skaffat dig en bra teknisk kompetens genom Civilingenjörsutbildning kemi/polymerer/materialteknik alternativt högskoleutbildning med motsvarande ämnen. Meriterande om du har TSGF-examen.  Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från liknande roll.

 

Du behärskar svenska och engelska mycket bra i både tal och skrift samt goda IT kunskaper.

 

För att lyckas i rollen behöver du vara en innovativ problemlösare som gillar förbättringsarbete. Du är även kommunikativ och samarbetsinriktad när du i projektform initierar aktiviteter och driver verksamheten framåt.

 

I denna rekrytering samarbetar Trelleborg med Codeq AB. Information om tjänsten och företaget lämnas av Sören Holmlind, 0706 - 70 25 52.

Placeringsort: Forsheda

Tjänsten är heltid.

Ansökan senast 2 november via www.codeq.seLEDIGA JOBB

Kvalitetsansvarig/ - Samordnare till Steelnova

Steelnova grundades 2001 och är ett företag med lång erfarenhet av produktutveckling och produktion av rör-, tråd- och plåtprodukter. Företaget har haft en stark...

Driven Produktionsledare till Mastec Solutions

Mastec AB är en privatägd koncern med flera anläggningar i södra Sverige, samt i Polen. Mastec agerar som underleverantörer i större industriprojekt från idé...

Mekanik- och Maskinkonstruktör till DynaMate

DynaMate i Värnamo utvecklar framtidens industri med fokus på produktivitetsökning i kunders befintliga produktionsutrustningar. Genom modernisering, uppgradering av maskiner, kompletterande...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Codeq AB

Telefon: 0370-12300
Mail: info@codeq.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
codeq.se