Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 18 Torsdag 6 maj Grattis Marit, Rita
Valuta
EUR 10.19 0.00 0.001
GBP 11.81 0.00 0.002
USD 8.49 0.00 0.004
BÖRSEN 17:30
2.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Utvecklingsorienterad Produktionschef till AGES Hörle

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier.

Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 900 MSEK. Tillsammans är vi 500 medarbetare.

AGES Hörle med ca 100 medarbetare erbjuder kundanpassade helhetslösningar och är specialiserade inom skärande bearbetning, rörbearbetning och svetsning.  www.ages.se

 

Då vår nuvarande Produktionschef valt att gå vidare i karriären söker vi nu hans ersättare. Är du utvecklingsorienterad och vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka, så är detta tjänsten för dig.

I rollen som produktionschef  har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom produktionsområdet. Detta omfattar produktion, logistik och planering med totalt ca 65 medarbetare.  Du ansvarar för att utveckla, driva och leda produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du i rollen som Produktionschef har stor delaktighet i det strategiska ledningsarbetet. 

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du förväntas aktivt bidra till företagets utveckling. 

 Kvalifikationer

 Vi tror att du har:

  • Relevant teknisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande tjänst.
  • Erfarenhet av arbete i ledande befattning inom tillverkningsindustrin, meriterande om det är från fordonsindustrin och vana av att coacha och utveckla personal.
  • God teknisk förståelse och erfarenhet från kvalificerad tillverkning med automationsinriktning.
  • Erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom Lean production.

Som person är du en resultatorienterad, förändringsbenägen och kundfokuserad ledare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Du är intresserad av människor och har ett genuint intresse av att skapa delaktighet samt att inspirera och motivera dina medarbetare.  För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta. Du hanterar Svenska och Engelska med lätthet i tal och skrift. 

Du trivs med att arbeta strukturerat och målstyrt  med förmågan att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet. 

AGES Hörle AB är ett företag som erbjuder entreprenöriell och prestigelös atmosfär. Det är tillsammans vi uppnår goda resultat.

Visst låter det som en intressant tjänst?

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Hörle

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 23:e maj direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar AGES Hörle AB med Codeq AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0370 - 123 00. 

Välkommen med din ansökan! LEDIGA JOBB

Nätverkstekniker stadsnät Vaggeryds Energi

Till Vaggeryds Energi söker vi en ambitiös och drivande Nätverkstekniker med intresse av att arbeta med drift och utveckling av stadsnätet. VEAB är en snabb och smidig organisation...

Fastighetschef med fokus på nyetablering, Värnamo kommun

Värnamo är inom överskådlig tid 40 000 invånare, d.v.s. nästan 5 000 fler Värnamobor.  Bl.a. därför behövs fortsatt stora och intressanta utvecklingsprojekt...

Produktionstekniker m bred kompetens till Presso AB

En intressant företagsförändring gör att Presso sedan november bedriver verksamheten under detta företagsnamn.  Uppbyggnad av hemsidor m.m. pågår, vilket gör...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Codeq AB

Telefon: 0370-12300
Mail: info@codeq.se

Besöksadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Postadress:
Jönköpingsvägen 15
33134
Värnamo

Webbadress:
codeq.se