Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.058
GBP 13.87 0.08 0.083
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Affärssystemskonsult (trainee eller erfaren)

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsutveckling.

 

Är du en person som brinner för att driva företag framåt? Vill du vara en del av ett vinnande lag där gemensamma framgångar firas? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

 

På Datakraft tror vi på kraften i lagspel och samarbete. Vi är övertygade om att vår gemensamma prestation är nyckeln till framgång. Hos oss är det inte bara en plats i teamet, det är en chans att vara en del av något större, där varje individ spelar en avgörande roll. Datakraft erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget prioriterar personalens utveckling och trygghet genom utbildningsmöjligheter, individuella utvecklingsplaner och ett tydligt fokus på en hållbar arbetsmiljö där framgången skapas genom ett utvecklat och inspirerat arbetssätt i team.

 

Vem är du? Talang eller erfaren!

 

Du kan vara en person som vill utvecklas i en roll som denna. Du kan ha en varierande bakgrund, men troligen har du en utbildning eller viss yrkeserfarenhet som ger dig förutsättningarna. Framför allt har du drivet och nyfikenheten att utvecklas i en spännande bransch!

 

Eller så...

 

...tror vi att du har erfarenhet från t.ex. handel, ekonomi, produktion eller logistik, där du är delaktig i att ta fram och utveckla arbetsrutiner. Vi ser positivt på en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller inom logistik, ekonomi. Men vi värdesätter även yrkeserfarenhet som gett dig förståelse och logik i verksamhetsprocesser.

Som person bygger du hållbara och långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Datakrafts kundrelationer ska leda till värdefull utveckling för båda parter. Du vill, precis som gänget på Datakraft, ha roligt på jobbet i en miljö som är både utvecklande och lönsam.

 

Kunskaper i affärssystem, Excel, ekonomi och redovisning är meriterande.

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och forma framtiden för företag i vår region? Då är det dags att gå med i oss på Datakraft! Välkommen till en arbetsplats där dina idéer och ambitioner tas på allvar och där vi tillsammans skapar verklig förändring. Sök idag och låt oss tillsammans göra skillnad!KONTAKTUPPGIFTER

DataKraft i Småland AB

(DataKraft i Småland AB)

Telefon: 0370331880
Mail: Info@datakraft.se

Besöksadress:
Strömg. 1
33530
Gnosjö

Postadress:
Strömg. 1
33530
Gnosjö

Webbadress:
www.datakraft.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår