Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32 Tisdag 9 augusti Grattis Roland
Valuta
EUR 10.36 0.01 0.014
GBP 12.26 0.00 0.003
USD 10.15 0.00 0.003
BÖRSEN 09:44
-0.53%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Verksamhetskonsult (talang eller erfaren)

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsveckling. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.

Datakraft är inne i en intressant fas och vill förstärka sitt team i Värnamo.

Som verksamhetskonsult på Datakraft kommer du att jobba i ett team och bidra till utvecklingen hos både nya och befintliga kunder. Datakrafts kunder finns i en mängd olika branscher.

Din arbetsdag blir varierande, med besök hos kund, självständigt arbete och framförallt teamwork med dina duktiga kollegor. Din huvudsakliga uppgift blir att förstå kundens verksamhetsbehov och tillsammans med ditt team från Datakraft omsätter du behovet i verksamhetsnytta i ett systemstöd. Allt för att skapa en så optimerad process som möjligt och stärka våra kunders konkurrenskraft, utveckling och arbetsrutiner. 

Datakraft erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget prioriterar personalens utveckling och trygghet genom utbildningsmöjligheter, individuella utvecklingsplaner och ett tydligt fokus på en hållbar arbetsmiljö där framgången  skapas genom ett utvecklat och inspirerat arbetssätt i team.

 

Vem är du? Talang eller erfaren!

Du kan vara en person som vill utvecklas i en roll som denna. Du kan ha en varierande bakgrund, men troligen har du en utbildning eller viss yrkeserfarenhet som ger dig förutsättningarna. Framförallt har du drivet och nyfikenheten att utvecklas i en spännande bransch!

Eller så...

...tro vi att du har erfarenhet från t ex handel, ekonomi, produktion eller logistik, där du är delaktig i att ta fram och utveckla arbetsrutiner. Vi ser positivt på en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller inom logistik, ekonomi. Men vi värdesätter även yrkeserfarenhet som givit dig förståelse och logik i verksamhetsprocesser.

 

Som person bygger du hållbara och långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Datakrafts kundrelationer ska lede till värdefull utveckling för båda parter.  Du vill, precis som gänget på Datakraft, ha roligt på jobbet i en miljö som är både utvecklande och lönsam. 

Kunskaper i affärssystem och Excel är meriterande.

 

Vill du jobba på ett verksamhetsnära, utvecklande och personligt sätt?

Då är det Datakraft som gäller. Ta en plats i laget!

Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft i Småland AB med FSK Group AB.

Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007.

Ansök på www.fskgroup.se.se LEDIGA JOBB

IT-Specialister

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och närasamarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

DataKraft i Småland AB

(DataKraft i Småland AB)

Telefon: 0370331880
Mail: Info@datakraft.se

Besöksadress:
Strömg. 1
33530
Gnosjö

Postadress:
Box 96
33522
Gnosjö

Webbadress:
www.datakraft.se