Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Tisdag 30 november Grattis Andreas, Anders
Valuta
EUR 10.23 -0.01 -0.012
GBP 12 -0.08 -0.077
USD 9.02 -0.05 -0.048
BÖRSEN 17:30
-1.26%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Med Balthzar ryms hela fabriken i fickan

Delacroys system Balthzar för automatiserad produktionsuppföljning kan idag köras helt webbaserat på vilken enhet som helst – med alla funktioner.

 

Per Lorentsson, Delacroy AB, förklarar:

– Alla funktioner är fullt tillgängliga eftersom Balthzar nu går att köra helt webbaserat på vilken enhet som helst; telefon, surfplatta eller vanlig dator.

Stopptidsuppföljning, OEE/TAK-analyser och cykeltidsmätning har aldrig varit enklare, liksom det faktum att du med din enhet i handen ännu lättare kan utföra aktiviteter som kvalitetskontroll och maskinunderhåll.

– Du kan starta tillverkningsordrar, rapportera kassationer och stämpla in dig själv direkt i mobilen, säger Per.

 

Balthzar går att köra helt webbaserat på vilken enhet som helst, även i din telefon. 

 

Skapar den digitala fabriken

 

I april i år testades den webbaserade versionen av Baltzhar för första gången i skarpt läge – i en fabrik i Bogota, Colombia. Per skrattar.

– Ja det låter helt vansinnigt, med tanke på tidsskillnad och språkförbistring och att vi aldrig har varit där fysiskt. Men så handlar det också om det uttalade målet bakom Baltzhar – att skapa den digitala fabriken.

Något som många underleverantörer i Gnosjöregionen har anammat, både stora och små företag inom vitt skilda branscher. Bland kunderna som använder Baltzhar finner vi företag som GLS Laserstans, HangOn, Zinkteknik och Nordiska Plast.

 

Produktionsuppföljning en självklarhet

 

– Det är väldigt roligt att komma ut i de olika verksamheterna och se hur systemet används. Och marknaden är helt gränslös geografiskt, Balthzar kan verka över flera tidszoner samtidigt och även mäta manuella processer, säger Per.

Trots pandemin har Delacroy gjort sitt bästa år någonsin både vad gäller omsättning och resultat. Automatiserad produktionsuppföljning är en självklarhet idag för tillverkande industri som vill fånga upp data, analysera och besluta om relevanta åtgärder för att optimera produktion och lönsamhet.

 

”Vi effektiviserar och förenklar vardagen för industrin”, säger Per Lorentsson, utvecklaren bakom produktionsuppföljningssystemet Balthzar.

 

Löpande kontroll av hela processen

 

Och det handlar inte bara om produktionsuppföljning.

– Balthzar kan också användas för att mäta kvalitetsutfall eller för att fånga processvärden som tryck och temperatur. Du får ett verktyg för löpande kontroll av hela processen, säger Per.

 

 

FAKTA
Delacroy – vårt system Balthzar för automatiserad produktionsuppföljning effektiviserar och förenklar vardagen för tillverkande industri.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Delacroy

(Delacroy)

Telefon: 037183830
Mail: info@delacroy.se

Besöksadress:
Stötabog. 1
33433
Anderstorp

Postadress:
Stötabog. 1
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.balthzar.se