Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42 Lördag 23 oktober Grattis Severin, Sören
Valuta
EUR 9.99 -0.01 -0.014
GBP 11.8 -0.06 -0.063
USD 8.58 -0.03 -0.026
BÖRSEN 17:30
1.12%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Utan servicetekniker stannar produktionen

En viktig kugge vid alla installationer och underhåll av maskiner är serviceteknikerna. På Din Maskin, som levererar produktionsutrustning för plåt, arbetar omkring 20 servicetekniker och två av dem är Anton Wallander och Emil Pettersson. Båda har arbetat som servicetekniker på Din Maskin i många år och de arbetar främst med förebyggande och akut underhåll.

 

Anton, som har arbetat på Din Maskin i sju år, berättar att det bästa med jobbet är att man har frihet under ansvar och att den ena dagen sällan är den andra lik. Han tycker även att det är roligt att få möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken inom laser och att man ofta möts av nya utmaningar.

 

 - När man åker på akuta underhåll så måste man vara lite detektiv för att försöka hitta felet på en maskin och då är det viktigt att man inte snöar in på en sak, utan försöker se helheten, berättar Anton.

 

 

Anton och Emil har gjort närmare 15 installationer av lasermaskiner tillsammans och den senaste installationen gjordes på RZ INM Mekaniska i Västra Frölunda.

 

Läs hela reportaget här: Din Maskin UTAN SERVICETEKNIKER STANNAR PRODUKTIONEN - NyheterNYHETER

Karl Magnus Skepö är ny säljare på Din Maskin

Karl Magnus Skepö är ny säljare för det södra distriktet på Din Maskin och tar över efter Kjell-Arne Thorén, som har gått i pension efter 24 år....

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Din Maskin i Värnamo AB

(Din Maskin i Värnamo AB)

Telefon: 0370693400
Mail: info@dinmaskin.se

Besöksadress:
Silkesv. 22
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Box 742
33127
Värnamo

Webbadress:
www.dinmaskin.se