Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29
Måndag 13 juli
Grattis Joel, Judit
Valuta
EUR 10.39 0.01
GBP 11.62 0.01
USD 9.2 0.02
BÖRSEN 08:35
0.72%

DS Smith bidrar i Covid-19-krisen

Tillsammans med Vårdpersonalshjälpen - en nystartad välgörenhetsorganisation i Stockholmsområdet, stöttar DS Smith personal och boende på äldreboenden.

Omsorgspersonal hade redan före Covid-19 ett tufft jobb, men i och med pandemin har trycket ökat kraftigt beroende på bland annat brist på personal och skyddsutrustning. Syftet från Vårdpersonalshjälpens sida är att göra deras nu extra tuffa arbetsdagar och nätter lite lättare.

Organisationen samlar in frukt, bär, proteindryck, yoghurt, fikabröd, godis, m.m. från livsmedelsbutiker, bageri och tillverkare som är villiga att skänka produkter. Detta packas sedan i lådor som sedan körs ut till äldreboenden.

Och det var här DS Smith kom in i bilden. Vi fick frågan om vi kunde sponsra med förpackningar. På DS Smith i Järfälla hittade man snabbt en förpackning i passande storlek och inom bara några timmar kunde teamet från Vårdpersonalshjälpen hämta sina förpackningar och tejp.

Nu packas ett stort antal lådor med godsaker varje vecka i en säker miljö. Lådorna levereras och blir till glädje för vårdpersonal och boende på äldreboenden i Järfälla.

 

 

 

Läs mer här!NYHETER

DS Smith lanserar ECO Bowl

Förpackning i nya roller   Stabil wellpapp känns absolut trevligare än plast. Dessutom får man en tryckbar yta. Såväl på utsidan som insidan....

DS Smith - Bygg en hållbar cirkel

Det finns inga sopor längre. Inget utrymme för slöseri. Allt är råvara och värdefulla resurser. En materialsnål förpackning ska bära din produkt genom...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

DS Smith Packaging

(DS Smith Packaging)

Telefon: 037042000
Mail: barbro.berggren@dssmith.com

Besöksadress:
Wellv. 2
33192
Värnamo

Postadress:
Box 504
33125
Värnamo

Webbadress:
www.dssmithpackaging.se