Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 28
Söndag 12 juli
Grattis Herman, Hermine
Valuta
EUR 10.39 0.01
GBP 11.62 0.01
USD 9.2 0.02
BÖRSEN 08:35
0.72%

DS Smith - Bygg en hållbar cirkel

Det finns inga sopor längre. Inget utrymme för slöseri. Allt är råvara och värdefulla resurser. En materialsnål förpackning ska bära din produkt genom hela logistik-kedjan. Skydda mot skador och bygga ditt varumärke. Och därefter gå till återvinning. Först då har du en hållbar cirkel. Vi hjälper dig att bygga den.

 

Vi på DS Smith utmanar oss själva hela tiden för att noga överväga och reducera miljöpåverkan av våra förpackningslösningar. Att designa mer cirkulära förpackningslösningar är viktigare än någonsin för att vara den bästa samarbetspartnern till våra kunder och för att bidra till ett mer hållbart samhälle. 

 

Våra designers har därför skapat en uppsättning cirkulära design-principer som översätter Ellen MacArthur Foundations cirkulära ekonomiska modell till förpackningslösningar. Dessa cirkulära design-principer kommer att möjliggöra för våra designers att använda dessa punkter varje dag i praktikten, som en del av den kreativa design-processen och proaktivt i samarbetet med kunder. 

 

 

Läs mer om vad dessa principer innebär, via länken!NYHETER

DS Smith lanserar ECO Bowl

Förpackning i nya roller   Stabil wellpapp känns absolut trevligare än plast. Dessutom får man en tryckbar yta. Såväl på utsidan som insidan....

DS Smith bidrar i Covid-19-krisen

Tillsammans med Vårdpersonalshjälpen - en nystartad välgörenhetsorganisation i Stockholmsområdet, stöttar DS Smith personal och boende på äldreboenden. Omsorgspersonal...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

DS Smith Packaging

(DS Smith Packaging)

Telefon: 037042000
Mail: barbro.berggren@dssmith.com

Besöksadress:
Wellv. 2
33192
Värnamo

Postadress:
Box 504
33125
Värnamo

Webbadress:
www.dssmithpackaging.se