Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 15
Torsdag 9 april
Grattis Otto, Ottilia
Valuta
EUR 10.91 -0.02
GBP 12.43 0.00
USD 9.99 -0.06
BÖRSEN 12:59
0.27%

DS Smith - INSIDE #7 ute nu

Nytt nummer av INSIDE! Läs om flamstekt lax och osynlig skruv. Och företag som satsat på förpackningar som sticker ut i mängden.

 

Världen är full av gamla förpackningslösningar – som blivit kvar, eftersom de fortfarande ”fungerar”. Nya trender är det enda som sopar dem av mattan.

 

 

Det är förstås både bra och dåligt. Bra, att något äntligen blir gjort. Men synd, med tanke på att moderna förpackningskunskaper kunde lett till smartare förpackningar betydligt tidigare. Med mängder av fördelar för både funktionen, ekonomin, slutkunden och planeten.

 

 

Miljömässig hållbarhet är dagens självklara trend. Starkt uppbackad av rapporter om plastfyllda hav och stigande temperaturer. Att minska problemen står högt på agendan i varje nytt förpackningsprojekt.

 

 

Faktiskt lite i onödan.

 

 

Vad det egentligen handlar om är att spara pengar. Få bort onödigt material, förenkla inpackningen, minska risken för skadat gods, sänka transportvikterna samt effektivisera distribution och hantering. På varje punkt vi kan förbättra händer det – simsalabim! – att förpackningen blir både miljösäkrad och bantad på onödig plast.

 

 

Läs vidare här!KONTAKTUPPGIFTER

DS Smith Packaging

(DS Smith Packaging)

Telefon: 037042000
Mail: barbro.berggren@dssmith.com

Postadress:
Box 504
33125
Värnamo

Webbadress:
www.dssmithpackaging.se