Vecka 40 Onsdag 4 oktober Grattis Frans, Frank
Valuta
EUR 11.63 0.02 0.024
GBP 13.43 0.05 0.049
USD 11.06 -0.03 -0.029
BÖRSEN 17:30
-0.47%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hitta nya partnerskap för produktutveckling

Sverige ligger i topp vad gäller innovationskraft. I vår ställer de skarpaste leverantörerna ut på en unik mässa med fullt fokus på produktutveckling.

 

Advanced Engineering är mötesplatsen för produktutvecklande bolag inom tillverkande industri – och beslutsfattare kring nya partnerskap för produktutveckling. Trycket hos OEM-företag ökar på high value manufacuring. Eftersom möjligheterna blir fler och allt mer komplexa blir det också allt mer utmanande att göra rätt val.
–Framgångsrik produktutveckling kan innebära otaliga beslut för att hitta optimala leverantörer av produkter och tjänster. Här vill vi underlätta genom att samla utställare från alla stadier av produktutvecklingscykeln inom nyckelbranscher som drar nytta av varandra!
Det säger Ester Fardell, projektledare för Easyfairs mässa Advanced Engineering som går av stapeln i Göteborg den 25-26 mars 2020.

 

Advanced Engineering som går av stapeln på Åbymässan den 25-26 mars 2020 samlar utställare från alla stadier av produktutvecklingscykeln.

 

Nya samarbeten optimerar din leverantörsportfölj


Advanced Engineering är den enda mässa i Norden som fokuserar på produktutveckling till hundra procent, alltså vägen fram från idé till industrialiserad och framtidssäkrad produkt. Mässans utställare visar allt inom teknikområdena elektronik, mekanik, beräkning och smart tillverkning. Här finns även det senaste inom forskning, utveckling och materialinnovation.
– Vi ser att mässan fyller ett tomrum där otroligt stora behov finns. Inför den kommande ekonomiska cykeln är kraven högt ställda på att hitta rätt leverantörer av produkter och tjänster till rätt pris. Mässan är ett utmärkt sätt att aktivt söka nya samarbeten för att optimera sin leverantörsportfölj, säger Ester Fardell.

 

Ledande på innovation inom fordonsindustri


Advanced Engineering som arrangeras årligen på Åbymässan, Mölndal, är en del av ett internationellt koncept med systermässor i Tyskland, Belgien, Spanien och UK. Därav möter man både utställare och besökare från våra nordiska och europeiska grannländer.
– Mässorna anpassar sig efter länders och regioners utvecklings- och inköpsmöjligheter. Inom fordonsindustrin så är Göteborgs kommun ledande på innovation i hela Europa och det finns en stolthet kring detta som är underbar att se och känna när man träffar företagen, både utställare och besökare, säger Ester Fardell.

 

Smörgåsbord av gratis kompetensutveckling


Advanced Engineering fångar dessutom upp heta framtidsfrågor inom industrin genom en rad föreläsningar. Bland annat kommer Head of Advanced Industries på Ericsson Sverige för att prata om möjligheterna med 5G. IT & Telekomföretagen kommer att hålla ett panelsamtal om hur vi fyller behovet av digital spetskompetens och Techno Creatives delar framtidens utmaningar inom den glokala fordonsindustrin.
– Åtta innovativa bolag kommer också att pitcha sina idéer för publiken med efterföljande gemensam paneldiskussion. Vårt talarprogram är ett smörgåsbord av gratis kompetensutveckling utan föranmälan – det är bara att dyka upp, säger Ester Fardell.

 

 ”Vi vill göra produktutvecklingen inom tillverkande industri ännu smartare, mer effektiv och avancerad – genom möten”, säger Ester Fardell, projektledare för den årliga branschmässan Advanced Engineering

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Easyfairs & G Assner

 

 

Så tycker besökare av Advanced Engineering:

 

”Överraskande stor mässa, med bra leverantörer”
Per Agesund, Saab AB & Torbjörn Johansson, Volvo Cars


”Bra och intressant mässa, med ny information som definitivt kommer att bidra
till nya inköp”
Marcus Hansen, Servicetekniker Veoneer


”Ett bra ställe att träffa folk på, fanns bra med komponenter i år. ”
Tomas Broden, Design Engineer, Profoto

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Easyfairs

(Easyfairs)

Telefon: 031894100
Mail: Mahtab.Karimi@easyfairs.com

Besöksadress:
Åby Arenaväg 8 A
43162
Mölndal

Postadress:
Åby Arenaväg 8 A
43162
Mölndal

Webbadress:
easyfairs.comDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår