Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 22
Lördag 30 maj
Grattis Vera, Veronika
Valuta
EUR 10.47 -0.04
GBP 11.64 -0.03
USD 9.43 -0.01
BÖRSEN 08:35
-0.64%

Läge för nya partnerskap inom produktutveckling?

Advanced Engineering samlar de mest inflytelserika aktörerna inom fordon, mekanik och elektronik på en och samma plats – mässan för framtidens affärer.

 

– Det här är en mötesplats där ni kan visa produkter, nyheter och tjänster, nätverka och göra affärer direkt på mässgolvet, säger Ester Fardell, projektledare för Easyfairs mässa Advanced Engineering som går av stapeln i Göteborg den 25-26 mars 2020.

 

120 leads efter mässan


Mässan har ett unikt fokus på produktutveckling, hela vägen från idé till industrialiserad, optimerad och framtidssäkrad produkt. Och exemplen på affärsnytta för utställarna är många. Bland annat gick Chalmers Industriteknik från förra årets Advanced Engineering med cirka 120 leads. Ett annat exempel är Sick, en av världens ledande tillverkare inom sensorteknik, som under mässan äntligen fick träffa inköpsavdelningen på Volvo – ett möte som man väntat på i 15 år.

 

Alla beslutsfattare på en plats


Den gemensamma nämnaren bland utställarna är avancerad ingenjörskonst inom allt ifrån elektronik och mekanik till beräkning och smart tillverkning. På Advanced Engineering samlas också beslutsfattare i en aktiv köpprocess för att skanna av marknaden och diskutera möjliga lösningar. Inköpare på OEM-företagen står inför en allt större press att hitta rätt leverantörer till rätt pris.
– Mässan är ett utmärkt sätt att effektivisera den processen. Både utställare och besökare sparar ju massor av tid genom att kunna visa och ta del av en större del av vad marknaden har att erbjuda på en och samma gång, säger Ester Fardell.

 

Advanced Engineering som går av stapeln på Åbymässan den 25-26 mars 2020 är den perfekta mötesplatsen om du vill placera ditt företag i blickfånget för beslutsfattare.

 

Internationella besökare


Eftersom Advanced Engineering ingår i ett internationellt mässkoncept så kan man också räkna med besökare från våra nordiska och europeiska grannländer.
– Att arbeta över landsgränserna ger stora möjligheter att upprätthålla Sveriges innovationskraft. Många besökare är givetvis intresserade av att nå den starka fordonsindustrin som finns här i Göteborg. Man vill även dra nytta av att svensk tillverkande industri inspireras av möjligheter inom exempelvis AI och andra tekniker, säger Ester Fardell.

 

Smörgåsbord av gratis kompetensutveckling


Advanced Engineering fångar dessutom upp heta framtidsfrågor inom industrin genom en rad föreläsningar. Bland annat kommer Head of Advanced Industries på Ericsson Sverige för att prata om möjligheterna med 5G. IT & Telekomföretagen kommer att hålla ett panelsamtal om hur vi fyller behovet av digital spetskompetens och Techno Creatives delar framtidens utmaningar inom den glokala fordonsindustrin.
– Åtta innovativa bolag kommer också att pitcha sina idéer för publiken med efterföljande gemensam paneldiskussion. Vårt talarprogram är ett smörgåsbord av gratis kompetensutveckling utan föranmälan – det är bara att dyka upp, säger Ester Fardell.

 

 

”På branschmässan Advanced Engineering möter du inköpare och beslutsfattare som aktivt letar efter nya samarbeten för att optimera sin leverantörsportfölj”, säger Ester Fardell, projektledare.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Easyfairs & G Assner

 

 

Sagt om Advanced Engineering av tidigare utställare:

 

”Suverän mässa! Uppfyller alla mål i sammanhanget, helt rätt besökare och jag
har fått fler kontakter här på en dag än under tre månader på kontoret”
Lars Bille, Sales representative, Herz Ätztechnik

”Tillströmningen till vår monter var över förväntan och var jämförbar med två bra dagar på Elmia Subcontractor för oss”
Cornelia F. Sundberg, VD, Aliaxis

”Jättebra med väldigt rätt och affärsnära besökare. Vi kommer absolut tillbaka, det är här kunderna finns! ”
Hans Grönqvist, Forskare, RISE

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Advanced Engineering 2020

(Advanced Engineering 2020)

Telefon: 031894100
Mail: ester.fardell@easyfairs.com

Besöksadress:
åby arenaväg 8 3 tr
43162
Mölndal

Postadress:
åby arenaväg 8 3 tr
43162
Mölndal

Webbadress:
easyfairs.com