Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 41
Söndag 13 oktober
Grattis Berit, Birgit
Valuta
EUR 10.82 -0.02
GBP 12.4 -0.02
USD 9.8 -0.01
BÖRSEN 08:35
1.2%

Laseroperatör

Arbetsbeskrivning


EBOSS AB i Nissafors är ett litet familjeföretag verksamt inom bearbetning av metallkomponenter. Just nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver förstärka organisationen med en maskinoperatör inom laser. Vi har precis investerat i en helt ny anläggning från Bystronic som är det senaste på marknaden.

 

Som maskinoperatör kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med produktions och kvalitets-personal. Du ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder samt lösa uppkomna problem kopplade till lasermaskinen. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram beredningsunderlag, programmera och justera laserprogram, hantera logistik samt hantera felutfall kopplat till maskinen.

 

Vem är du?
För att passa som bäst i rollen som maskinoperatör har du en teknisk utbildning alternativt motsvarande teknisk kompetens inom elektronik/mekanik/laser. Vidare ser vi att du inte är rädd för att ta dig an utmaningar. Du har lätt för dig att sätta dig in i nya processer och produkter.


Du har ett stort tekniskt intresse och fördjupar dig gärna i olika tekniska saker. Du har erfarenhet av laser eller optik-produktion/konstruktion tidigare, arbetat med 5S och behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Som person är du noggrann samt en duktig problemlösare. Du ser lösningar på problem där andra ser problem. Du lär dig snabbt och är inte rädd för att fatta beslut.

 

Vad kan vi erbjuda dig
Som anställd på EBOSS AB erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i en trygg och lugn miljö. Vi är ett trevligt gäng som tillsammans jobbar för att skapa bästa möjliga värde för våra kunder.

 

 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!
Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att e-posta kandidatansvarig Leif Sandvik - leif@eboss.se 

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Eboss AB

(Eboss AB)

Mail: info@eboss.se

Besöksadress:
Motorvägen 1
33592
NISSAFORS

Postadress:
Motorv. 1
33592
Nissafors

Webbadress:
www.eboss.se