Vecka 24 Söndag 16 juni Grattis Axel, Axelina
Valuta
EUR 11.25 0.00 0.003
GBP 13.34 0.00 0
USD 10.51 0.03 0.035
BÖRSEN 17:30
-1.36%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

En varumärkesaffär med bett

De vill göra vardagen enklare och bättre med varumärken av högsta kvalitet. Nu förstärker Everbrand Sweden® sin position med förvärvet av Sharkbite®.

 

Har du någon gång försökt att skrubba vattenlinjen på en båt vet du hur tufft det är. Därför tappar inbitna båtägare hakan lika snabbt som smutsen bokstavligen rinner av båten efter att Sharkbite® Waterline Cleaner sprejats på skrovet.

 

Före och efter. Den som inte har sett det med egna ögon har svårt att tro på hur snabbt och effektivt Sharkbite Waterline Cleaner löser upp hårt sittande smuts och missfärgningar.

 

 

Effektiv och biologiskt nedbrytbar

 

– Wow-faktorn är viktig, det är vad Sharkbite® handlar om, säger Fredric Agnhammar, innovatören bakom varumärket som biter lika bra på båten som på husbilen, motorcykeln och husvagnen.

Och trots att inbiten smuts försvinner så effektivt är Sharkbite® helt biologiskt nedbrytbar, skonsam både mot bottenfärg, ytor, vax och miljö. Förklaringen är naturlig:

– Den magiska ingrediensen är rabarber. Oxalsyran från rabarber tränger in i de små porerna i gelcoaten och löser upp smutsen, berättar Fredric.

 

 

Helsvensk produkt

 

Sharkbite® är trots sitt internationella namn en helsvensk produkt. Fredric Agnhammar som också äger Polkapojkarna i Gränna har utifrån ett passionerat båtintresse tagit fram rengöringsprodukten som av tidningen Praktiskt Båtägande fått utmärkelsen ”Bäst-i-test 2020”, med den allra tuffaste konkurrensen.

– Vi är väldigt måna om det svenska, tillverkning och distribution av våra varumärken sker här i Hillerstorp, och att Gränna är hemmahamn för Sharkbite® är jätteviktigt för oss, säger Alexander Axelsson, vd Everbrand Sweden®.

 

Everbrand Sweden AB har förvärvat varumärket Sharkbite®. En affär med wow-faktor, konstaterar (tv) innovatören Fredric Agnhammar och (th) Alexander Axelsson vd.

 

Fem varianter av Sharkbite

 

Med förvärvet av varumärket Sharkbite® får Everbrand Sweden® inte bara en utan fem produkter i sin portfölj: Waterline Cleaner, Barnacle Remover, Power Wash Shampoo, Wet Wax Gel Formula – och så den alldeles nya allrengöringen Multi Cleaner PRO.

– Wow-faktorn är lika viktig i de här produkterna. I utvecklingsarbetet har vi jobbat utifrån konkurrenterna och inte gett oss förrän vi har hittat en lösning som slår de andra med råge, säger Fredric. Alexander instämmer:

– Vi vill vara bäst på marknaden, bäst för miljön och leverera det bästa resultatet!

 

Sharkbitefamiljen består idag av fem produkter: Waterline Cleaner, Barnacle Remover, Power Wash Shampoo, Wet Wax Gel Formula – och så den helt nya allrengöringen Multi Cleaner PRO.

 

 

 

Fakta EVERBRAND SWEDEN AB

På Everbrand Sweden strävar vi efter att vara den ledande tillverkaren, producenten och distributören av starka varumärken inom hem och fritidssektorn – varumärken som vårdar, varumärken för människor. Vårt breda utbud av produkter med högsta kvalité gör att vi är en självklar samarbetspartner.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Everbrand Sweden ABKONTAKTUPPGIFTER

Everbrand Sweden AB

(Everbrand Sweden AB )

Telefon: 0370615530
Mail: hello@everbrandsweden.com

Besöksadress:
ågårdsv. 2
33573
Hillerstorp

Postadress:
ågårdsv. 4
33573
Hillerstorp

Webbadress:
everbrandsweden.com/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår