Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Tisdag 28 september Grattis Lennart, Leonard
Valuta
EUR 10.2 0.02 0.016
GBP 11.82 -0.11 -0.107
USD 8.74 0.03 0.027
BÖRSEN 17:30
-2.39%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Made in Sweden med smarta lösningar

Effektiva produktionslösningar och automatiserad volymproduktion – Exmo är kundens hållbara alternativ för lönsam utveckling

 

– Vi tar oss an både små och stora projekt och allt oftare ansvarar vi för helheten hos våra kunder, från idé till levererad produkt, säger Kent Gillberg, VD och grundare av företaget som idag har ett 30-tal medarbetare.

 

Exmo hittar lösningar för både små och stora projekt, allt ifrån delar till golvmopp och montering av Room Sync till tillverkning av skorstensfria eldstäder. ”Vi tar ansvar både för detalj och helhet” säger vd Kent Gillberg.

 

Tillverkar komponentmatare för ny kund


Bland de stora projekten finns exempelvis energilagringssystemet Box of ENERGY som helt produceras av Exmo. Det senaste projektet är en komponentmatare som används av såväl stora globala företag som svenska småföretag.

 

I och med kraftigt ökad efterfrågan på dessa maskiner valde kunden produktionslösning hos Exmo. För att i stället kunna fokusera på sina egna styrkor inom utveckling och försäljning.
-Komponentmatarna tillverkas med ett standardsystem där teknologin för mataren kombineras med vision-system och avancerad elektronik. Det här är vår specialitet och det vi brinner för-att hitta effektiva produktionslösningar,
säger Mattias Gillberg, projektansvarig

 

DG Flex Feeder tillverkas numera hos Exmo i Anderstorp. ”Att vi tar över produktionen gör det möjligt för kunden att fokusera på utveckling och försäljning” säger Mattias Gillberg, projektansvarig Exmo.

 

Lösningar för både det enkla och komplexa


Men det är inte bara de stora projekten som ryms hos Exmo.
– Vi älskar att hitta lösningar, oavsett om det gäller maskintillverkning eller hur man bäst tillverkar en detalj till en golvmopp – eller hur man mest effektivt paketerar muttrar. Vi är som tusen företag i ett, säger Kent Gillberg.


Förutom totala produktionslösningar erbjuder man även montering, paketering, lagerhållning och logistiklösningar. Företaget jobbar ständigt med förnyelse och utveckling och har sedan starten 2002 ökat sin produktionsyta från 120 till 3600 kvm – med gott om utrymme för ytterligare expansion.

 

Montering, paketering och logistiklösningar är exempel på Exmos kunderbjudande. Här monteras en ergonomistol.

 

Nöjda kunder – som återkommer


Hela Sverige är upptagningsområde för Exmo och de kunder som upptäckt vad företaget har att erbjuda tenderar att bli kvar.
– 98 procent av våra kunder är återkommande. Vi är genuint intresserade och engagerar oss i deras utveckling. När det går bra för våra kunder går det bra även för oss, säger Kent Gillberg

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Exmo AB

(Exmo AB)

Mail: info@exmo.se

Besöksadress:
Västra Götgatan 4
33432
ANDERSTORP

Postadress:
V. götg. 4
33432
Anderstorp

Webbadress:
www.exmo.se