Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 12 Söndag 26 mars Grattis Emanuel
Valuta
EUR 11.22 0.03 0.028
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.43 0.1 0.096
BÖRSEN 17:30
-2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Engagerad specialist på affärsjuridik

Efter 25 år i yrket har Elisabeth Rull Stureson öppnat advokatbyrå i Värnamo med fokus på affärsjuridik, fastighetsrätt och ekonomisk familjerätt.


Professionellt och personligt är nyckelorden. Elisabeth Rull Stureson har tidigare arbetat i såväl Hannover som Stockholm. Idag tar hon emot på kontoret i centrala Värnamo där hon sedan februari i år driver sin egen advokatbyrå.

– Jag har specialiserat mig på de områden jag tycker är särskilt intressanta och som jag arbetat inom länge, säger Elisabeth.

 

Välkommen till Finnveden Advokatbyrå, hälsar Elisabeth Rull Stureson. Kontoret på Storgatan 26 finns i en fastighet som tidigare rymt både bank och konditori.

 

Professionell partner i juridiska frågor

 

Grundpelarna är affärsjuridik, ekonomisk familjerätt och fastighetsrätt. Elisabeths vardag handlar om att hjälpa företagare exempelvis vid förvärv och överlåtelse av företag eller vid upprättande av affärsjuridiska avtal och avtal vid köp, hyra och arrende av fastighet.

Hon hjälper också till vid generationsskiften och vid kommersiella tvister och är den professionella partnern i frågor om bodelning, testamente och boutredning.

 

Finnveden Advokatbyrå bistår små och medelstora klienter i frågor om affärsjuridik, fastighetsrätt och ekonomisk familjerätt.

 

Problemlösning vid tvister


Förmågan att lyssna in klienten och komma fram till kärnan är en viktig del i problemlösningen. Analysförmåga och kreativitet är också självklara verktyg i processen, inte minst när det gäller en tvist.

– Det handlar om att lägga ett pussel där alla bitar behöver komma på plats i bevisningen så att man vinner processen. Att se möjligheter och hitta vägar att lösa upp knutar, till exempel genom att hitta relevanta rättsfall som för ärendet vidare, det är en stark drivkraft för mig, säger Elisabeth.

 

Att ta hjälp av en advokat i juridiska frågor blir ofta den avgörande faktorn som får vågskålen att väga över åt ditt håll.

 

Ärenden med internationell anknytning


Genom samverkan och möjligheten att länka ihop olika kontaktytor, både befintliga och nya, skapas viktiga mervärden för kunden.

– Finnveden Advokatbyrå har ett stort nätverk av både jurister, specialiserade inom områden som arbetsrätt och immaterialrätt, och konsulter och andra erfarna personer inom olika branscher. Vi kan erbjuda den kompetens och erfarenhet som uppdraget kräver, säger Elisabeth.

Tack vare ett mångårigt samarbete med ledande affärsjuridiska advokatbyråer i Tyskland och Polen kan Elisabeth också bistå i ärenden med internationell anknytning.

 

 

 

 

FAKTA FINNVEDEN ADVOKATBYRÅ

Vi erbjuder advokattjänster för företag och privatpersoner inom bl a affärsjuridik, fastighetsrätt, familjerätt och ekonomisk familjerätt.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Victor JosefssonKONTAKTUPPGIFTER

Finnveden Advokatbyrå AB

Telefon: 037116115
Mail: info@finnvedenlaw.se

Besöksadress:
Storgatan 26
33137
Värnamo

Postadress:
Nyg. 15
33433
Anderstorp

Webbadress:
finnvedenlaw.se