Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Onsdag 28 september Grattis Lennart, Leonard
Valuta
EUR 10.89 -0.03 -0.026
GBP 12.16 -0.04 -0.039
USD 11.3 -0.06 -0.061
BÖRSEN 17:14
0.62%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Acello Print AB - Ekonomiansvarig

Skulle du beskriva dig själv som noggrann och strukturerad?

Är en kultur som präglas av ansvarstagande och familjär känsla något som passar dig?

Se hit - Acello Print AB söker ekonomiansvarig!

 

Vi söker nu ekonomiansvarig till Acello Print i Gnosjö. Hos oss blir du en viktig lagspelare där du i din roll som ekonomiansvarig har ett tätt samarbete med övriga kollegor i bolaget. Du ansvarar för det dagliga ekonomiarbetet som innefattar såväl löpande redovisning som löner, kund- och leverantörsreskontra och månadsbokslut. Utöver dina ansvarsområden inom ekonomi hanterar du även övergripande administrativa uppgifter för organisationen. 

 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Månadsbokslut
  • Avstämningar inför årsbokslut
  • Löner

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Egenskaper som noggrann, strukturerad och ansvarstagande  är självklara i denna roll. Vi tror att du trivs som bäst i en roll där du får förtroende och ansvar att driva ditt eget arbetsområde. På Acello Print arbetar vi tätt tillsammans vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga, såväl internt med kollegor som externt med kunder och leverantörer. Du har god IT-vana och navigerar med enkelhet i olika affärssystem. 

 

I den här rekryteringen samarbetar Acello Print AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Senaste ansökningsdag är den 9:e oktober. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att kalla till intervjuer före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! 

 LEDIGA JOBB

OMNI-RETAIL SMI AB - Ekonom med inköpsansvar

Omni-Retail är ett bolag som i huvudsak inhandlar och säljer butiksinredningar till kunder i främst Sverige. Vi ingår i Lundahl & Hall Gruppen...

Svenstigs Bil AB - Administratör Scania

Har du erfarenhet av administrativt arbete? Gillar du en omväxlande vardag? Har du koll på läget, är noggrann och lösningsorienterad?   Vi...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.se