Vecka 49 Fredag 8 december Grattis Virginia
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.066
GBP 13.08 0.00 -0.002
USD 10.39 -0.09 -0.088
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Axelent Norden - Digital Sales Coordinator

Axelent Group består av de fem företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions och Axelent Safe-X och Axelent Wire Tray. Gemensamt för de fem bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Axelent AB är det största bolaget inom gruppen och har i sin tur ett 10-tal helägda dotterbolag och ytterligare ett 50-tal agenter runt om i världen. Axelent Group har cirka 350 anställ­da och majoriteten av de anställda finns på huvudkontoret i Hillerstorp, men organisationen finns även i Europa, USA, Japan och Australien. Läs mer om oss på www.axelent.se

 

Axelent bygger för framtiden och tar ytterligare ett steg i att bygga vår nordiska säljorganisation. Vi ser en spännande resa med nya kreativa arbetssätt och strategier för att växa på en marknad med stor potential. Därför söker vi nu dig som vill medverka i förflyttning av vårt säljarbete. Som Digital Sales Coordinator för Axelent Norden blir din viktigaste uppgift att bidra i förnyelsen av vår försäljning.

 

Vi är redo! Är du?

 

Vad innebär det egentligen?

 

Vi ser en fortsatt digitalisering med nya möjligheter på en växande marknad. Som Digital Sales Coordinator på Axelent Norden blir du en affärsdriven nyckelspelare i vår digitala kundresa. Denna roll ingår i Axelents nordiska säljteam och är en del av vår globala övergripande strategi. Du verkställer och översätter den globala strategin till digitala aktiviteter som stöttar och utvecklar försäljningen och kundupplevelsen på Axelent Norden.

 

Din roll innebär att du optimerar och hanterar lokalt webbinnehåll för att öka synligheten online, driva försäljning och se till att det stämmer överens med Axelents varumärkesbudskap. Med kunskaper inom SEO, innehållsplanering och dataanalys blir du en del i teamet som ska lyfta Axelents digitala närvaro, med vårt mål i sikte att vara den ledande globala leverantören av maskinsäkerhetssystem baserade på nätväggar.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för och uppdatera webbplatsen
  • Sökmotoroptimering (SEM)
  • Hantera innehåll och sociala medier
  • Betald marknadsföring i sociala medier med Account Based Marketing
  • E-postmarknadsföring
  • Dataanalys och rapportering

Vem är du?

 

Du har utbildning och erfarenhet inom marknad, webb och digitalkommunikation som gör dig redo för rollen. Som person är du affärsdriven och nyfiken på ny teknik. Du gillar att analysera och förstår vilka aktiviteter som är effektiva och som kan ge resultat. Din praktiska erfarenhet av webb, SEM, SEO och kommunikation gör dig digitalttaktisk och framgångsrik. Precis som oss trivs du med samarbete och lagspel lika mycket som du gillar att ta eget ansvar.

Eftersom Axelent är en global koncern är det en förutsättning att du hanterar engelska både muntligt och skriftligt.

 

Vi erbjuder dig

 

Är det dig vi söker? Då erbjuder vi dig ett intressant uppdrag i en stabil koncern med ett starkt driv framåt. Hos oss prioriteras en god arbetsmiljö vilket bla innebär möjlighet till egen personlig utveckling och trygga anställningsvillkor. I anslutning till huvudkontoret i Hillerstorp har vi en egen padelhall, en idrottshall med träningsmöjligheter samt spinningcyklar. I denna rekryteringen samarbetar Axelent med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se.

 LEDIGA JOBB

Allform Rental Sweden AB - Teknisk säljare

...

Axelent Norden - Digital Sales Coordinator

...

AGES Shared Services AB - Redovisningsekonom

Ekonom redo för nästa steg i karriären?  AGES Shared Services AB söker redovisningsekonom!   AGES...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår