Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Lördag 28 januari Grattis Karl, Karla
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

FSK Group - Marknadsansvarig & Content Manager

FSK GROUP befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi en Marknadsansvarig & Content Manager med digital spets och framtidstänk. Du kommer arbeta strategiskt och tillsammans med ledning vara drivande i den pågående förändring som FSK GROUP står inför med våra respektive inriktningar FSK MEDIA, FSK ACADEMY & FSK PEOPLE.

Om rollen

Vår utveckling och kommunikation är avgörande för att fortsätta vår mission ”vi gör människor och företag framgångsrika”. Som Marknadsansvarig & Content Manager hos oss har du strategiskt ansvar för vår kommunikation och marknadsföring. Tillsammans med övriga kollegor på FSK ska du driva och skapa förutsättningar för vår kommande strategiska förflyttning.

Din digitala känsla bidrar till att öka effektiviteten av gruppens sammantagna arbete och produktioner. Det digitala arbetet är av stor vikt, vilket innebär att du ansvarar för utveckling av olika arbetssätt så som marketing automation, beteendestyrd kommunikation och innovativ digital kommunikation. Våra sociala mediekanaler, PR, print, och events är några av de kanaler där du ska utnyttja ny teknik och skapa målgruppsorienterade, smarta kommunikationslösningar. 

 

Rollen är lika delar självständig som samverkande. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av arbetet, till din hjälp har du kreativa snillen och ett tätt samarbete med vårt affärsområde FSK MEDIA och dess affärsområdeschef = dreamteam. Du blir också en viktig kraft i utvecklingen av våra tjänster inom Employer Branding för våra kunder. Du rapporterar direkt till VD. 

 

Tjänsten är placerad på våra kontor i Jönköping eller Värnamo.


Om dig? 

Du är både digitalt kunnig och har god kommunikativ förmåga. Du är en affärsdriven person som naturligt anammar utveckling för att jobba modernt och innovativt. Genom detta sätter du nya processer, rutiner, utvecklar tjänster och finjusterar arbetssätt för att nå uppsatta mål. Framför allt gillar du att få saker gjorda, på FSK hyllar vi doers!

Vi söker dig som har: 

  • Arbetat strategiskt och hands-on med marknadsföring och sociala medier.  
  • Arbetat med de flesta kommunikativa arbetssätten – digitalt är särskilt viktigt. 
  • Vana att driva projekt från start till mål och inkludera medarbetare i processen.  
  • Ett digitalt helhetstänk för att konvertera kommunikation till aktivering. Du har erfarenhet av CRM, marketing automation och personaliserad kommunikation.  
  • Erfarenhet av att leda, kravställa och upphandla mot externa partners.  
  • Erfarenhet av kommunikation och PR och förmåga att effektivt kombinera dessa erfarenheter. 
  • Högskoleutbildning, arbetslivserfarenhet eller vidareutbildning inom marknad- och kommunikation.  


Uppfyller du inte allt i annonsen?

  • PERFEKT, det gör inte vi heller, men låt oss utvecklas tillsammans med rätt ambition och vilja.

Hos oss får du möjlighet att påverka och skapa struktur och bli en del av ett kreativt, framåtlutat, kunnigt och kunskapsintensivt bolag. Tillsammans fortsätter vi vår digitala resa för att möta och påverka framtidens utmaningar.  


Om processen

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Vi har för avsikt att börja intervjua kandidater i början av februari och använder oss av personlighets- och logiktester som en del i vår rekryteringsprocess. Vi ser fram emot att höra från dig!LEDIGA JOBB

Plastinject AB - Teknisk säljare som vill driva projekt

Plastinject...

Sydved AB - Inköpsansvarig (tjänster)

  Var med oss i utvecklingen av en hållbar framtidsbransch. Sydved växer och nu söker vi Inköpsansvarig varor och tjänster!   På...

FSK People - Rekryterare

Vårt...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.se