Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Lördag 28 januari Grattis Karl, Karla
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

FSK People - Rekryterare

Vårt fokus på FSK Group är att genom olika insatser göra människor och företag framgångsrika. Vi utvecklar organisationer, ledare och medarbetare via våra affärsområden PEOPLE, ACADEMY och MEDIA. Vi tillför energi och kraft där du mest & bäst behöver den. Med en stark tillväxt är vi nu femton medarbetare i teamet, med kontor i Värnamo, Varberg, Jönköping och Falkenberg. 

www.fskgroup.se

 

Vi står inför en spännande framtid på FSK Group, en framtid där vi siktar på att expandera vår verksamhet till nya regioner samt attrahera många nya samarbetspartners. För att klara av de utmaningar som detta innebär, behöver vi rekrytera dig som har ett genuint intresse för att bygga relationer och som vill växa tillsammans med oss. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill anta nya utmaningar hos ett företag på frammarsch.

 

Om rollen: 

Vår vardag genomsyras av vår mission att ”göra människor och företag framgångsrika”. Som rekryterare ansvarar du för att självständigt driva rekryteringsprocesser från start till mål. Från kravprofilsmöte med kunden, annonsskrivning, hålla i intervjuer, koordinering av intervjuer hos kunden till referenstagning. Du skapar förutsättningar för en positiv kandidatupplevelse genom hela processen och att rätt person matchas med de uppdrag vi har tillsammans med våra kunder.

 

Som rekryterare på FSK skapar och äger du relationen till våra kunder. Det innebär att du aktivt utvecklar ditt nätverk för att hitta och etablera nya affärsmöjligheter bland annat genom kundmöten och nätverksträffar, digitalt såväl som IRL. Vi arbetar ofta med samma kund under flera år, vilket ger dig chansen att skapa långsiktiga samarbeten.

 

Tjänsten är placerad i Värnamo och du rapporterar till Affärsområdesansvarig för FSK People.

 

Om dig? 

Precis som vi, trivs du i en säljorienterad miljö och har en stark känsla för värdet av goda kund- och kandidatrelationer. Hos oss får du möjlighet att påverka din egen vardag och bli en del av vårt kreativa och framåtlutade affärsområde FSK People.

 

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område såsom HR eller försäljning. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har arbetat några år med rekrytering eller försäljning B2B, men framför allt har du relevant erfarenhet från konsultativt arbete, gärna mot flera olika branscher. Du är en fena på att leda projekt och har förmågan att förhålla dig till flera kravställare samtidigt, men även erfarenhet och visad framgång i att kunna driva projekt i mål.

 

Du har förmågan att skapa välformulerade och målgruppsanpassade texter för olika ändamål och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

För att trivas som rekryterare hos oss behöver du ett par ess i rockärmen, nämligen kombinationen av ett starkt driv och god kommunikationsförmåga tillsammans med förmågan att bygga goda relationer, coacha och ibland utmana gamla sanningar. Framför allt gillar du att få saker gjorda, på FSK hyllar vi doers!

 

Uppfyller du inte allt i annonsen?

  • PERFEKT, det gör inte vi heller, men låt oss utvecklas tillsammans med rätt ambition och vilja.

Om processen

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Vi har för avsikt att börja intervjua kandidater i början av februari och använder oss av personlighets- och logiktester som en del i vår rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att höra från dig! LEDIGA JOBB

Plastinject AB - Teknisk säljare som vill driva projekt

Plastinject...

Sydved AB - Inköpsansvarig (tjänster)

  Var med oss i utvecklingen av en hållbar framtidsbransch. Sydved växer och nu söker vi Inköpsansvarig varor och tjänster!   På...

FSK Group - Marknadsansvarig & Content Manager

FSK GROUP befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi en Marknadsansvarig & Content Manager med digital spets och framtidstänk. Du kommer arbeta strategiskt...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.se