Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 1 december Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.92 -0.01 -0.006
GBP 12.65 -0.01 -0.006
USD 10.47 -0.03 -0.028
BÖRSEN 17:30
0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

GARO E-mobility - HR Business Partner

 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, E-mobility, Projekt, och Tillfällig el. Koncernen har ca 500 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.

 

Uppdraget

 

GARO E-mobility befinner sig i en expansiv tillväxtfas där stort fokus för rollen ligger på att utbilda, coacha och vägleda våra chefer och anställda genom hela medarbetarresan. Tillsammans ansvarar ni för att utveckla en hållbar och stark organisation i linje med vår strategi, kultur och våra värderingar. Vi ser en fortsatt stark expansion i såväl våra svenska verksamheter som hos våra dotterbolag utomlands. Detta i kombination med ytterligare etableringar på nya marknader gör att vi ser med tillförsikt på framtiden.

 

Som vår nya HR Business Partner arbetar du affärsnära och brett samt har det övergripande ansvaret för samtliga HR-frågor inom affärsområdet GARO E-mobility. Rollen som HR Business Partner är mångfacetterad och innebär, utöver intern konsultation, även utveckling och processansvar för GAROs övergripande HR-processer inom bland annat Kompetensförsörjning, Ledarskap och medarbetarskap, Arbetsrätt, Facklig samverkan samt Arbetsmiljö och hälsa. Du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet och rapporterar till vår HR Manager.


Kollegorna

 

Som vår nya HR Business Partner ansluter du till ett sammansvetsat och erfaret team om fyra kollegor i följande roller; HR Manager, HR Business Partner Electrification, Payroll Specialist samt Receptionist. Vi har kul ihop, arbetar nära varandra och värdesätter varandras olikheter - tillsammans utvecklar och säkerställer vi att GARO har framåtlutade HR-processer som stärker vår affär.

 

Med en ny kollega i teamet ser vi fram emot att kunna fokusera mer på att stärka GAROs Employer Branding, möta morgondagens medarbetare och att skapa än bättre förutsättningar att attrahera och behålla den kompetens vi behöver för framtiden.


Din profil

 

Hos oss trivs du som motiveras av utveckling och som handlingskraftigt tar dig an arbetsuppgifter med nyfikenhet, positivitet och mod att våga utmana i syfte att förbättra. Som bolag arbetar vi i ett högt tempo, med mycket driv för det vi vill åstadkomma och därför tror vi att du är en strukturerad person som med lätthet rör dig i en föränderlig miljö. Kommunikativ, förtroendeingivande, och prestigelös är egenskaper som stämmer väl in på dig. Du är också genuint intresserad av affären och hur vår omvärld påverkar vårt företag och hur vi säkerställer att vi även fortsatt är ett attraktivt och lönsamt företag.


Din bakgrund

 

Vi önskar att du som söker har en universitetsutbildning inom HR och att du samlat på dig relevant arbetslivserfarenhet från HR-området i minst 3 års tid, gärna från ett bolag med egna produkter och tillverkning. Du har vana av att arbeta konsultativt med HR-stöd till chefer, har god kunskap inom svensk arbetsrätt och erfarenhet av facklig samverkan och arbetsmiljöfrågor. Har du dessutom arbetat med frågor som rör löneförmåner, kompetenskartläggningar och målgruppsanpassad Employer Branding så kommer det att komma väl till pass i denna roll. Du talar och skriver svenska såväl som engelska obehindrat.

Villkor

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid, 100%
  • Placering: Vi erbjuder moderna och fräscha lokaler på Södergatan i Gnosjö.
    Vi har också en distanspolicy för anställda som har en längre resväg till kontoret.
  • Förmåner: Vi är måna om våra anställda och utöver friskvårdsbidrag erbjuder vi bland annat rabatt på träningsanläggning, subventionerad massage på arbetstid, 7 extra lediga dagar i form av ”klämdagar”, elbilsladdning vid våra kontor i Gnosjö och Hillerstorp. Dessutom har vi en aktiv personalklubb som sätter guldkant på tillvaron och gemenskapen.

Ansökan

 

Känner du igen dig i beskrivningen och lockas du av uppdraget? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 4 december. I denna rekrytering samarbetar GARO med FSK Group & Anna Petersson.KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.se