Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.058
GBP 13.87 0.08 0.083
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Östlings Verktygs - CNC-tekniker

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?

Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!

I rollen som CNC-tekniker på Östlings Verktyg blir du ansvarig för att tillverka och montera verktyg av högsta kvalitet. Din huvudsakliga uppgift är att programmera och hantera maskiner för att producera formverktyg enligt specifikationer. Hos oss får du arbeta med verktygsmaskiner och deltar i hela tillverkningsprocessen – från ritningsläsning och programmering till färdigställande och kvalitetskontroll.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet inom verktygstillverkning samt gedigen kunskap inom maskinbearbetningsteknik. Du har vana av att arbeta med verktygsmaskiner och mätinstrument och trivs i en miljö där noggrannhet är nyckeln till framgång. Om du har erfarenhet av Autodesk Powermill-programmering och 5-axlig fräsning samt kunskap om CAD/CAM-programvara är det ett stort plus. Det som kännetecknar dig som person är din förmåga att lösa tekniska problem och att du tar dig an utmaningar med engagemang och uppmärksamhet på detaljer.

Varför Östlings Verktyg AB?

Hos oss får du inte bara en arbetsplats – du blir en del av ett mindre och dedikerat team där varje individ spelar en avgörande roll. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får arbeta med avancerade verktygsmaskiner och processer som sträcker sig över olika branscher. Hos oss får du personlig utveckling genom kontinuerlig träning och utbildning, i ett klimat som värdesätter samarbete och idéutbyte.

I den här rekryteringen samarbetar Östlings Verktyg AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Vi ser fram emot din ansökan!KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår