Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32 Torsdag 11 augusti Grattis Susanna
Valuta
EUR 10.35 -0.01 -0.013
GBP 12.26 -0.03 -0.033
USD 10.02 -0.04 -0.042
BÖRSEN 10:19
-0.13%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Finnvedens Bil bygger ny bilanläggning

Nu storsatsar de – igen! Finnvedens Bil bygger om anläggningen på Nydalavägen i Värnamo samtidigt som man inviger en helt ny biltvätt i Gislaved.

 

Det är den enskilt största investeringen i företagets långa historia, den om- och tillbyggnad som har påbörjats i Värnamo.

 

”Att göra denna jättesatsning mitt i den tid vi lever just nu känns både ansvarsfullt och roligt!” säger Robert Larsson, vd Finnvedens Bil.

 

Ny konceptanläggning

 

– Här kommer vi att få se en helt uppdaterad anläggning som svarar upp mot framtidens och varumärkets krav, säger Robert Larsson, vd Finnvedens Bil.

Framtiden inom all slags handel, även när det gäller bilar, stavas omnichannel.

– Det ger oss helt nya möjligheter att hjälpa både kunden som bygger sin egen bil i soffan och kunden som kommer till oss personligen och som vill att vi följer med hela vägen till en ny bil, säger Robert.

 

Rustade för en spännande framtid

 

Den nya anläggningen i Värnamo blir modern och flexibel, helt enligt Volvo Cars senaste koncept. Förutom nya försäljnings- och visningslokaler byggs ett nytt däckcenter med förvaring samtidigt som man också bygger ut befintlig skadeverkstad.

– Det här innebär möjligheter för oss att utveckla tjänster runtomkring själva bilaffären där vi kan spara tid åt kunden genom att göra bilägandet smidigt. Det tror vi på, att vara kompletta, säger Robert. Tänk Linas Matkasse – fast i Volvo-format.

– Vi har många lösningar som gör vardagen enklare.

 

Varumärket Volvo har gjort en hissnande resa. Den nya anläggning som byggs i Värnamo är helt enligt Volvo Cars senaste koncept.

 

Satsar och investerar i regionen

 

I början av december invigde Finnvedens Bil också en ny biltvätt på Baldersvägen i Gislaved där man så sent som oktober 2019 flyttade in i en helt ny anläggning. Och det här med att satsa och investera lokalt i regionen är inbyggt i företagets DNA.

– Vi har ju en ägarfamilj i Liljedahl Group som är den här regionen trogen. Det har ett stort värde, det handlar inte bara om att tjäna pengar utan också om att ge tillbaka till orten där man verkar, konstaterar Robert.

 

För ett år sedan stod Finnvedens Bils nya anläggning färdig i Gislaved – och i början av december invigdes den nya biltvättanläggningen.

 

 

FAKTA FINNVEDENS BIL AB

Finnvedens Bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo, Renault och Dacia. Företaget grundades 1936 och finns idag på 3 orter.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Finnvedens BilKONTAKTUPPGIFTER

Finnvedens Bil AB

(Finnvedens Bil AB)

Telefon: 0370 - 425 00
Mail: info@finnvedensbil.se

Besöksadress:
Nydalav.
33136
Värnamo

Postadress:
Box 244
33122
Värnamo

Webbadress:
www.finnvedensbil.se