Vecka 25 Fredag 21 juni Grattis Alf, Alvar
Valuta
EUR 11.24 0.00 0.002
GBP 13.29 0.00 -0.003
USD 10.5 0.00 -0.004
BÖRSEN 17:30
0.9%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Full kontroll på kylan i produktionen

De är Gnosjöregionens experter på processkyla. Kylcontroll skapar kundspecifika och energieffektiva lösningar med tillgång till service dygnet runt.

 

– Vi har väldigt hög tillgänglighet och står på tå för jobben som dyker upp. Kylcontroll är en väletablerad och pålitlig partner, och det är därför vi tar marknadsandelar idag, säger Mikael Olsson.

 

Komplett serviceföretag


Mikael är en av tre delägare som driver Kylcontroll sedan tolv år tillbaka. Det handlar om ett komplett serviceföretag som vet vad det innebär att skapa energieffektiva lösningar för kylning och värmeåtervinning inom plast- och processindustri.


Med 12 anställda och kontor både i Smålandsstenar och Falköping servar man mellersta och södra Sverige med allt ifrån projektering, försäljning och installation till service av kyl-, frys- och värmepumpsanläggningar. Man utför också service och underhåll på ammoniakanläggningar och kylanläggningar med CO2 som köldmedium.

 

Visste du att det finns experter på processkyla nära dig? Kylcontroll AB med kontor i Smålandsstenar och Falköping har 12 anställda och omsätter ca 25 MKR.

 

Väletablerade och certifierade


Som kund har du möjlighet att teckna avtal för jourservice dygnet runt och Kylcontroll erbjuder också periodisk läcksökning för inrapportering till kommunerna.
– Vi är certifierade inom köldmedieförordningen EU/517/2014 och inom FR2000 för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi är också personcertifierade och ackrediterade för tryckprovning. Det är inte många i vår bransch som är så väletablerade, konstaterar Daniel Ankarbranth, delägare.

 

Energieffektiva processkylaggregat med inbyggd frikyla.

 

Särskilt fokus på plastindustrin


Redan från start har man haft ett särskilt fokus på plastindustrins behov av kylning i produktionen.
– Vi har en väldigt hög förståelse för plastindustrins krav. Vi erbjuder hög teknisk kunskap, kompetens och tillgänglighet där vi gör en analys av kundens specifika behov. Varje kundlösning är unik, säger Björn Ferm, delägare.


Kylcontroll servar alla på marknaden förkommande fabrikat.
– Vi är ett litet företag men vi är väldigt homogena – och har väldigt hög tillgänglighet. Det finns experter på processkyla närmare än du tror! säger Mikael Olsson.

 

”Vi kan möta höga krav på kylning och värmeåtervinning inom plastindustrin” säger (fr.v.) Björn Ferm, Daniel Ankarbranth och Mikael Olsson.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Kylcontroll AB.KONTAKTUPPGIFTER

Francks Kylindustri Smålandsstenar

(Francks Kylindustri Smålandsstenar)

Telefon: 0371-50960
Mail: daniel.ankarbranth@francksref.com

Besöksadress:
Södra Nissastigen 37
33332
Smålandsstenar

Postadress:
Sidvallsg. 7
52136
Falköping

Webbadress:
www.francksref.comDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår