Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 18 Torsdag 6 maj Grattis Marit, Rita
Valuta
EUR 10.19 0.00 0.001
GBP 11.81 0.00 0.002
USD 8.49 0.00 0.004
BÖRSEN 17:30
2.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEKNISK SUPPORT till GARO E-mobility

Vill du ta nästa steg i din utveckling? Är du serviceinriktad och tycker om att vara en vardagshjälte för kunder? Trivs du i en roll med högt tempo och många bollar i luften? I så fall söker vi dig.

 

GARO E-mobility AB fortsätter sin expansion och vill förstärka teamet inom tekniska supportorganisationen. Du blir en viktig pusselbit tillsammans med vår personal i företagets verksamhet. Rollen innebär att du tillsammans med kollegorna blir specialister på att erbjuda våra kunder teknisk support. Du administrerar ärenden internt och samordnar svar ut mot kund tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med högt kundfokus.

 

Vem är du?

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbete, dvs kundtjänst av teknisk karaktär och att du brinner för att hjälpa kunder via telefon och mail.

 

Förutom att du är självgående med egen drivkraft, är du också en lagspelare som har förmågan att se vad laget behöver. Hos oss på GARO är samarbete och lagarbete nyckelfaktorer för framgång. Med teknisk förståelse, känsla för service och affärsmässighet levererar du en kundupplevelse i toppklass.

 

För att lyckas i arbetet har du en god verbal och skriftlig förmåga i det svenska och engelska språket. Du har också god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem.

 

Placeringen är i Gnosjö.

 

Har du funderingar kring tjänsten kontaktar du David Jonsson, 070-628 52 71.

Ansökan lämnas via mejl till marie.toren@garo.se snarast möjligt då vi genomför intervjuer löpande.

 

 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.LEDIGA JOBB

PROJEKTLEDARE

Vi förstärker vår produktutveckling med två nya Projektledare!Vill du driva projekt inom en framtidsbransch med fokus på hållbarhet?Har du förmågan...

DIGITAL COMMUNICATION SPECIALIST 

Är du en stjärna på Digital content och kommunikation?Drivs du av att utveckla? Är du nyfiken och tar en idé till verklighet? - Då har vi en spännande möjlighet...

PRODUKTTEKNIKER

Vill du jobba med utveckling av nya produkter?Är du en finurlig tekniker som söker en tjänst som kombinerar praktik ochteori?   Nu erbjuder GARO AB möjligheten...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.se