Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 23 Söndag 13 juni Grattis Aina, Aino
Valuta
EUR 10.08 0.00 0
GBP 11.75 0.05 0.052
USD 8.32 0.07 0.074
BÖRSEN 17:30
0.35%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEKNISK SUPPORTCHEF - GARO E-mobility AB

Nu söker vi en nyckelposition till vår tillväxt!
Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en hållbarhetsbransch.

 

Som teknisk supportchef inom GARO E-mobility AB har du det övergripande och operativa ansvaret att utveckla och stärka vår tekniska support till eftermarknaden. Vår ambition är att över tid vara ”best-in-class” beträffande vår eftermarknadsservice. Rollen innebär att du har nära samarbete med flera funktioner som t ex kvalitet, produktutveckling och marknad. Din proaktiva och lösningsorienterade förmåga gör att du tar ansvar för planering och den dagliga driften av verksamheten inom området. Vår kundbas består av nationella och internationella grossistpartners, eldistributionsföretag, ladd operatörer och fordonstillverkare.

 

Du är en erfaren ledare som kan coacha, utveckla och samtidigt vara en operativ del av vårt team. Placeringsort är i Gnosjö och du rapporterar till VD, EV Charge Partner AB.

 

Vem är du?
Du kombinerar teknisk kompetens, ledarskap och kundfokus. Du har en dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst och du har också erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö, gärna inom tillverkningsindustrin eller annan teknisk bransch som erbjuder sina kunder teknisk support. I uppdraget behövs en hög kommunikativ förmåga både på svenska och engelska. Din personlighet präglas prestigelöshet och "raka rör" samt stark social förmåga och självklart engagemang.

 

Är det dig vi söker? Hör av dig, och bli en del i en spännande framtidsbransch med fokus på hållbarhet. I denna rekrytering samarbetar GARO E-mobility AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Senaste ansökningsdatum: 2021-06-13KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.se