Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 2 december Grattis Beata, Beatrice
Valuta
EUR 10.27 -0.01 -0.006
GBP 12.08 0.03 0.027
USD 9.08 0.00 -0.001
BÖRSEN 10:39
-1.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Det ska vara kul att samarbeta med oss!

Ett personligt engagemang löper som en röd tråd genom företaget. Hos Gårö vet man att kontinuitet och förtroende är ryggraden i en bra affär.

 

– Vi vill att man ska trivas med oss, och vi är som allra bäst i nära samarbete med våra kunder, säger vd Daniel Petersson.

 

”Vi vill att kunden ska trivas med oss”, säger fr v Fredrik Sylvan, Tomas Wennblom och Daniel Petersson.

 

Ett starkt personligt engagemang

 

Kanske är det just prägeln av ett familje­företag med starka rötter i Gnosjöandan som gjort att ord som engagemang, kontinuitet och förtroende markerar riktningen. Här är alla av de drygt 100 anställda viktiga spelare i ett gemensamt lag.

– Engagemanget är något vi bygger genom daglig styrning, och vi har stärkt våra teamledare i en ledarskapsutbildning, berättar Daniel.

 

De vill vara bäst på plåt. Hos Gårö läggs ett starkt fokus på teknik, helhetslösningar och produktutveckling, berättar vd Daniel Petersson.

 

Viktigt att inge förtroende


I grund och botten handlar det om trovärdighet, att stå för sitt ord.

– Kompetensen är väldigt hög på alla avdelningar i företaget. Vi levererar kvalitet. Vi gör allt vi kan för att hålla det vi lovat, förklarar Tomas Wennblom, marknadsansvarig. Förtroende handlar också om en öppen och rak dialog.

– Vi spelar alltid tillbaka och ger ärlig feedback.

 

 

Kontinuitet i relationen med både kunder och leverantörer


Nya kunder är ständigt på väg in hos Gårö Plåtprodukter, men lika viktigt att uppmärksamma är den långsiktiga relationen med kunder som följt med under många år. Det menar Fredrik Sylvan, säljare.

– Vi växer tillsammans i våra kund­relationer. Vill du utveckla och förändra din produkt? Här är vi en spelare att jobba med. Bredden är vår styrka, både vad gäller produktion, maskinpark och kundbas.

 

 

Tänk smart – tänk småländskt. Istället för att bygga ut plåtlagret har Gårö investerat i två lagerautomater.

 

 

Fortsatta offensiva investeringar


Kanske är det ändå den offensiva satsningen på ny teknik som allra tydligast utmärker Gårö. Och 2020 är inget undantag – när GnosjoRegion.se kommer på besök har man precis installerat en ny fiberlaser från Salvagnini med integrerat höglager och självprogrammerande staplingsrobot.

– Med den här maskinen fördubblar vi vår totala kapacitet inom fiberlaser, säger Daniel Petersson.

 

Gårö Plåtprodukter fördubblar sin kapacitet på fiberlaser med en Salvagnini L5, 6 kW, med höglager och MCU – Salvagninis helautomatiska staplings- och sorteringsrobot.

 

 

 

 

FAKTA GÅRÖ PLÅTPRODUKTER AB

Ett ledande familjef­öretag inom legobearbetning av tunnplåt, stansning, laserskärning, bockning, pressning svetsning samt montering och ytbehandling.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gårö Plåtprodukter AB

Telefon: 0370332350
Mail: info@gppab.se

Besöksadress:
Västerg. 19
33530
GNOSJÖ

Postadress:
Box 134
33523
Gnosjö

Webbadress:
www.gppab.se