Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 44
Onsdag 28 oktober
Grattis Simon, Simone
Valuta
EUR 10.31 0.00
GBP 11.39 0.02
USD 8.76 0.05
BÖRSEN 09:55
-2.23%

Fortsatta investeringar i ny teknik

Småländsk hjälpsamhet och personligt engagemang tillsammans med bredd i kunderbjudande och maskinpark gör Gårö Plåtprodukter till en stark partner.

 

– Och så älskar vi ju plåt! säger vd Daniel Petersson och skrattar. Vi har stannat till i kantpresshallen. De gillar inte bara plåt, de gillar maskiner också.

Ett besök hos Gårö Plåtprodukter i Gnosjö innebär med största säkerhet att du får ta del av den allra senaste tekniken inom plåtbearbetning. Senaste investeringen just nu är en kantpresscell med robot, Amada ABS-R 4m.

 

Vi älskar plåt! säger vd Daniel Petersson, här vid Gårös nya kantpresscell med robot.

 

Investeringar i ny teknik

 

Offensiva satsningar ingår i värdeorden som präglat Gårö Plåtprodukter sedan starten för drygt 20 år sedan. Att ständigt investera i ny kapacitet, smarta automationslösningar och innovativ teknik. Ett annat värdeord är förtroende, själva grundstenen i relationen med kunderna.

– Ett samarbete bygger på att man har en partner som man kan lita på. Vi gör allt vi kan för att hålla det vi lovat, säger marknadsansvarig Tomas Wennblom.

 

Tomas Wennblom (tv) och Fredrik Sylvan (th) slår ett slag för Gårös viktiga värdeord som möter besökaren redan i dörren: Förtroende, kontinuitet, satsa offensivt och visa ett personligt engagemang.

 

Personligt engagemang i hela organisationen

 

Kontinuitet är också ett viktigt värdeord för Gårö Plåtprodukter.

– Vi ser en långsiktighet i våra kundrelationer där vi växer tillsammans. Vi arbetar också för att skapa kontinuitet internt genom att bygga upp kompetens och kunnande inom företaget, förklarar Fredrik Sylvan, säljare.

Och allt vävs samman av det personliga engagemanget som löper som en röd tråd genom Gårös verksamhet.

– Vi har engagerade medarbetare som känner delaktighet. Här är alla snabba att ställa upp för kunden, konstaterar Daniel Petersson.

 

Kontinuitet och personligt engagemang präglar alla kontakter med kunden.

 

Kundfokus med bredd

 

Bredden i kunderbjudandet börjar hos Gårös konstruktionsavdelning och löper vidare med plåten i fokus för att landa i en färdig, slutmonterad produkt.

– Att vi har möjlighet att utveckla produkten tillsammans med kunden är något som uppskattas. När vi får komma in tidigt i processen kan vi hjälpa till att optimera tillverkningen så mycket som möjligt, säger Fredrik.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gårö Plåtprodukter AB

Telefon: 0370332350
Mail: info@gppab.se

Besöksadress:
Västerg. 19
33530
GNOSJÖ

Postadress:
Box 134
33523
Gnosjö

Webbadress:
www.gppab.se