Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27
Lördag 4 juli
Grattis Ulrika, Ulla
Valuta
EUR 10.47 0.00
GBP 11.62 0.00
USD 9.32 -0.01
BÖRSEN 08:35
-0.23%

Full fart framåt för Gårö

Nytt år och nya möjligheter. Gårö Plåtprodukter fortsätter med nya offensiva investeringar och passar samtidigt på att förstärka marknadsteamet.


De har knappt hunnit göra sig hemmastadda när GnosjoRegion.se kommer på besök. Tomas Wennblom och Fredrik Sylvan tillträdde efter årsskiftet som nytillskott på marknadsavdelningen hos Gårö Plåtprodukter.
– Vi har en ny marknadsorganisation och nya investeringar och det är väldigt inspirerande. Samtidigt har vi ett enormt högtryck ute i produktionen, konstaterar en nöjd vd Daniel Petersson.

 

Nya ansikten och nya maskiner. (Fr v) Tomas Wennblom, Daniel Petersson och Fredrik Sylvan framför den nya stansmaskinen från PrimaPower. Totalt har Gårö 11 stansmaskiner.

 

Kundfokus viktigt kärnvärde


Nu handlar det både för Tomas och Fredrik om att lära känna kunderna och bygga nya kontakter. För kundfokus är och förblir ett av de allra viktigaste ledorden hos Gårö.
– Långsiktiga relationer är målet, oavsett om det gäller kunder eller leverantörer. Våra kärnvärden är viktiga för oss, säger Daniel.

 

Helhetslösningar i plåt är Gårös filosofi. Monteringsavdelningen på 3000 kvm sysselsätter idag ett 20-tal personer.

 

Fortsatta offensiva investeringar


Lika viktigt i Gårös företagsfilosofi är det att våga satsa offensivt. 2018 var inget undantag då det gällde maskininvesteringar. Bland annat utökades kantpressavdelningen med ytterligare en AMADA HG 1003 ATC med automatisk verktygsväxling.
– Investeringen är ett viktigt led i att reducera ställtiderna i produktionen, för att vara snabba på omställningar och mer flexibla, säger Daniel.

 

Kantpressavdelningen har förstärkts med ytterligare en AMADA HG 1003 ATC med automatisk verktygsväxling.

 

Ny stansmaskin igång – och kantpresscell på väg


2019 inleds med en ny maskin som integrerar både stansning och klippning i en flexibel plåtbearbetningscell. PrimaPower SG 1530 STS med höglager hanterar plåtformat upp till 1500x3000 mm.
– Vi har också en ny kantpresscell med robot på väg in längre fram i vår. Det är full fart, högt tryck och massor att göra, så vi fortsätter att investera i den senaste tekniken för att möta marknadens behov, säger Daniel Petersson.

 

Full fart framåt. Produktionen går för högtryck hos Gårö Plåtprodukter i Gnosjö. Företaget har 110 anställda och omsätter 170 miljoner SEK.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gårö Plåtprodukter AB

Telefon: 0370332350
Mail: info@gppab.se

Besöksadress:
Västerg. 19
33530
GNOSJÖ

Postadress:
Box 134
33523
Gnosjö

Webbadress:
www.gppab.se